Hvordan man kan hjælpe teenagere stoppe med at drikke

01/24/2014 by admin

Hvordan man kan hjælpe teenagere stoppe med at drikke

Teenagere begynde at drikke for en række årsager. De kan efterligne voksne og forældrenes tal i deres liv, forsøger at passe sammen med venner, der drikker eller forsøger at henlede opmærksomheden på sig selv. Teenagere, der drikker, især dem, der drikker til overskydende, kan søge at overdøve depression, frustration og smerte i deres hverdag. Teen drikke er virkelige og meget til stede i næsten alle samfund. Der er skridt du kan tage for at hjælpe teenagere stoppe med at drikke.

Instruktioner

• Afdække stress faktorer drivende teenagere til at drikke. Hvordan du hjælpe teenagere stoppe med at drikke, afhænger af grunden til de begyndte at drikke i første omgang. Måske er der stressfaktorer i deres liv, der er så overvældende, at teenageren søger flygte fra depression, smerte eller misbrug med en alkoholisk dis. I dette tilfælde, skal du gribe ind i nogle måde at beskytte teenageren eller fjerne ham fra kilde til stress. Du skal også levere værktøjer til at hjælpe ham håndtere stress og problemer af liv i positive end negative måder. At hjælpe kan være alt fra at være en lyttende ven til at hjælpe teen og familie får i rådgivning. Hvis de drikker stammer fra meget reelle misbrug, søge assistance fra politiet og sociale tjenester.

• Hjælpe teenagere i skiftende peer-gruppe dynamics. Måske drikker teenagere fordi de føle sig udenfor eller er latterliggjort af andre teenagere i deres peer-gruppe, hvis de ikke drikker. Venner gør en stor forskel i hvordan en person nærmer sig liv og gør valg. Dette gælder især i teenage årene hvor venskaber synes helt afgørende. En vrænger, en kommentar eller en vendte devastates tilbage en teenager. På den anden side et smil, et klap på ryggen og et lyttende øre trækker i en teenager. Teenagere graviterer til hvor de føler sig accepteret. Hvis dette betyder, at de skal gøre noget for at forbedre denne accept, som drink, vil de ofte.

Når peer group er en af grundene til drikker teenagere, at få teenagere til at stop betyder enten ændre dynamikken i peer-gruppe eller ændre venner. En forælder, Ungdom gruppeleder eller rådgiver kan tilbyde gange sjovt med peer-gruppe, ved at vinde accept og respekt. Med tiden, kan en voksen leder kunne hjælpe teenagere skifte fokus af gruppen ind i en mere positiv retning ved at tilskynde dem til at hjælpe på hjemløse centre, vejleder studerende med lektier og blive involveret i andre fællesskabsaktiviteter. En anden metode til at hjælpe teenagere stoppe med at drikke er at hjælpe dem med at ændre deres venner. Få dem involveret i nye og forskellige aktiviteter, sport eller sociale grupper. Til tider kan det tage skiftende skoler.

• Involverer teenagere i en alkohol bevidsthed program som anonyme alkoholikere og AA, en gruppe hvor alkoholikere indrømme deres afhængighed og hjælpe hinanden, genoprette og behandle afhængighed. Keith Scheidies, som har arbejdet med udsatte, kriminel og afhængige af teenagere i 36 år som en ungdom rådgiver på staten Nebraska ungdom rehabilitering og behandling Center, sagde: "den bedste måde at hjælpe teenagere stoppe med at drikke er den gammeldags måde, ved at tage dem gennem alkoholikere anonym eller AA. For at motivere teenagere til at blive involveret i AA, hjælpe Scheidies sagde dem til at overveje, hvad deres liv ville være ligesom uden at drikke og hvordan deres drikkeri står i vejen for deres mål.

Tips & advarsler

  • Genkende, at du ikke kan tvinge teenagere til at stoppe med at drikke. Det må være deres valg. Du kan lytte, hjælpe, fokusere og direkte.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com