E-Vitamin sænker triglycerider?

09/17/2016 by admin

E-vitamin

E-vitamin er et vigtigt næringsstof for funktionen af det menneskelige legeme. Vitamin E er fundet i koncentration i hvedekim, majs, solsikkekerner, spinat og broccoli. Vitamin E er kendt som en hud helbredende agent, og kosttilskud kan indtages oralt eller påføres huden. Mangel på Vitamin E er sjældne, og det forekommer normalt hos mennesker, der har problemer med fedt absorption. Det forekommer også hos mennesker med kroniske lidelser i fordøjelsessystemet. Dem, der ikke kan absorbere Vitamin E i den fedtopløselige form skal tage vandopløseligt Vitamin E som supplement.

Absorberes gennem leveren, E-Vitamin er en antioxidant, der beskytter celler mod skader ved bekæmpelse af frie radikaler. I undersøgelser, har E-Vitamin vist sig at være effektive til at reducere frie radikaler. Frie radikaler er skadelige elementer, der er resultatet af miljøforurenende stoffer og biprodukter af kropslig energi oprettelsen processer.

Triglycerider

Triglycerider er en form for fedt, der almindeligvis opstår i kroppen. Bestående af tre molekyler fedtsyrer og et molekyle af alkohol glycerol, er triglycerider backbones af mange af kroppens fedt. Når der er for mange triglycerider i blodet serum, kan overbelastning manifestere sig som betændelse i bugspytkirtlen. Pancreatitis fra for mange triglycerider er behandlet af en kost, lav fedtfattig, lav alkohol. Dem, der lider af høje triglycerider skal undgå alkohol, da det sporer leveren at gøre flere triglycerider, hvilket øger deres niveau i blod serum. Selv en lille mængde af alkohol kan udløse leveren til fremstilling af triglycerider.

E-vitamin og triglycerider

I flere undersøgelser, blev Vitamin E vist at have nogen effekt på triglyceridniveauer. Nogle undersøgelser viste, at Vitamin E faldt cholestrol niveauer, som kan påvirke triglyceridniveauer, men Vitamin E indvirkning på kolesterol var ikke konsekvent.

Forhøjet triglyceridniveauer kan være en farlig tilstand; højere niveauer af disse grundlæggende fedtstoffer kan i høj grad øge din risiko for en hjerte begivenhed som et hjerteanfald. Forhøjet triglyceridniveauer kan også indikere at der er et alvorligt problem med kroppen, såsom ubehandlet sukkersyge. Et andet tegn af ubehandlet sukkersyge er forhøjede E-Vitamin niveauer. Hvis du har forhøjet triglyceridniveauer, er det bedst at kontakte din læge til råds. Den eneste konsekvent effektive måde at reducere triglycerider i blodet serum til dato er at spise en fedtfattig kost og undgå alkohol.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com