Hvordan reparere en Philips ultralyd Transducer?

02/07/2013 by admin

Hvordan reparere en Philips ultralyd Transducer?

Som med enhver enhed, jo mere det bruges og jo ældre det er, vil det i sidste ende begynder at arbejde langsommere eller endda mislykkes. Ultralyd transducere findes ofte på hospitalet indstillinger, og de slides ned med tiden. Den sidste ting du ønsker er en brudt transducer, når de forsøger at udføre en ultralydsscanning eksamen. Philips producerer mange medicinsk udstyr, herunder ultralyd transducere, som kan repareres, afhængigt af typen af skader.

Instruktioner

• Slukke ultralyd maskinen før du installerer den nye transducer. Dette er meget vigtigt, da det kan resultere i uoprettelige skader på maskinen hvis du ikke gør.

• Fjerne brudt transduceren fra hovedcomputeren på ultralyd maskine. Afhængigt af hvilken model du har, transducer havn vil være i front af maskinen eller bagsiden. Der er normalt ingen skruer, så hvis du vil fjerne transduceren, alt du behøver at gøre er forstå transducer plug i hånden og trække det ud af havnen.

• Coil op den gamle transducer og placere den i en boks. Hvis enheden er under garanti, anmode reparation selskab om at du sender den gamle transducer tilbage.

• Juster den nye transducer stik med sonden port og forsigtigt skubbe på plads. Nogle maskiner, ultralyd vil gøre et hørbart "Klik" når du skubbe transduceren på plads.

• Tænd maskinen og teste transducer for at sikre, at du har installeret det korrekt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com