Hvordan til at sænke kolesterol drikke Apple Cider Eddike

01/27/2013 by admin

Du har netop fået oplyst, at dit kolesteroltal er i farezonen og lægens første reaktion er at skrive til dig recept. Din første reaktion at der er "Åh nej, jeg ikke ønsker at tage en anden pille." Nå, kan du ikke have til. Du kan sikkert sænke dit kolesteroltal ved at tilføje ren æblecider eddike til din kost hver dag og disse er de måder det kan gøres.

Instruktioner

• Gøre et skud. Hvis du er en modig nok sjæl, kan du gøre en straight skudt af dette hjem afhjælpe. Bare sætte 1tbsp. i et glas og ned det. Du kan gøre dette tre gange om dagen. Tilføje en bit af honning vil gøre det smager bedre.

• Tilføje det til din morgen te. Hvis du kan lide te om morgenen, er dette den perfekte måde at få din daglige dosis. Når din kop har nærmede sig tom, tilføje din 1 tbsp. af æble cider eddike og du vil være god til at gå.

• Tilføje det til din salat til frokost. Vælge apple cider eddike over den ranch dressing som din topper. Ikke alene er du tager nogle af fedt ud af din kost, du er også at sætte noget i din krop, der har bevist, for at skylle fedt ud af dit system.

• Tilføje det til din stegepande. Hvis du har nogensinde kogt med eddike, erstatte det med apple cider eddike og se dit kolesteroltal drop af så meget som fem point i en måned. Du kan også tabe pounds i processen.

• Tilføje det til saft. Brug for en drink før sengetid? Snup et glas æble eller drue saft og tilføje 1 tbsp. af æble cider eddike. Dette gør muligt at få en anden dosis for den dag, der øger den kolesterolsænkende effekt af eddike.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com