Hvad er bivirkninger af Fed olie?

01/05/2013 by admin

Fed, en urt, der er dyrket i dele af Asien, Afrika og Brasilien, er almindeligt anvendt i forskellige køkkener for sin duft og smag. Flere helbredende egenskaber har været forbundet med det. Dens olie, også kendt som eugenol, har været brugt som en lokalbedøvelse, en smertestillende og en antibakteriel og anti-inflammatoriske løsning. Det er også kendt for at være en dental smerte reliever. Visse bivirkninger af Fed olie er imidlertid vigtigt at bemærke.

Allergi

Ifølge Medline Plus, et undersæt af den National Institutes of Health, har visse personer rapporteret allergi over for fed olie. Disse omfatter tilfælde af anafylaksi eller alvorlige allergiske reaktioner. Symptomerne på en allergisk reaktion omfatter åndenød, udslæt og kløe. Fed olie, kan en allergisk reaktion finde sted når det anvendes på huden eller i munden under tandbehandlinger.

Blødning

Ifølge laboratorium undersøgelser af Creighton University School of Medicine, kan fed olie muligvis forårsage en øget risiko for blødning. Det er derfor, det ikke kan anbefales til patienter der har blødende lidelser eller dem, der allerede tager narkotika med en mulig bivirkning af blødning. Derfor undgå nelliker og eugenol før det gennemgår kirurgi.

Farer af ufortyndet fed olie

Når ufortyndet fed olie forbruges i store doser kan det være farligt. Det kan forårsage halsbetændelse, opkastning, problemer med vejrtrækning, anfald, væske i lungerne, blødningsforstyrrelser og i ekstreme tilfælde, nyre- og leverskader. Hvis du har en lidelse, nyre eller lever bør du undgå ufortyndet fed olie helt.

Risiko for børn

De mest alvorlige bivirkninger af Fed olie har været set hos spædbørn og småbørn. Selv små doser kan være farligt for børn. Gravide og ammende kvinder bør holde sig væk fra Fed olie.

Interaktion med andre produkter

Fordi fed olie kan have flere bivirkninger, skal du være forsigtig med at bruge det sammen med visse andre stoffer, urter og kosttilskud. Indtages oralt, fed olie kan reducere blodsukkerniveauet, diabetikere tager medicin til at reducere blodsukker skal passe kryddernellike olie.

Derudover kan fed olie reducere evnen til at føle og reagere på smerte. Derfor, hvis du allerede tager et smertereduktion produkt, som capsaicin creme eller lidocain/prilocaine creme (EMLA), være opmærksom på at deres virkninger kan være overdrevne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com