Nail Psoriasis behandling

02/09/2013 by admin

Nail Psoriasis behandling

Denne lidelse er normalt forårsaget af genetik og immunsystemet mangler. Nail psoriasis er ikke en smitsom sygdom og påvirker både mænd og kvinder. Der er flere behandlinger til rådighed for denne lidelse. Nail psoriasis bør behandles af en læge. Hvis ikke behandles, kan det føre til en svampeinfektion i neglene.

Symptomer

Nail psoriasis årsager lille gruber og svær ruhed på overfladen af neglepladen. Neglepladen kan se ud, som det har været gemt med en grov slibende. Neglen kan udvikle gul til rød steder under neglepladen. Det kan også begynde at løsne fra huden.

Diagnose

Hvis neglene synes inficeret eller smertefulde, søge lægehjælp. Din læge kan tage en prøve af din hud til at hjælpe med at bestemme, hvis du har negle psoriasis. Lægen vil også kontrollere for at se, hvis du har udviklet en svampeinfektion.

Medicinske behandlinger

Undertiden del af neglen, der skal fjernes. En kemisk fjernelse indebærer en salve, der er placeret på neglene for en uge. Neglen vil falde sin egen, og der er lidt at ingen blødning. Neglen kan også fjernes kirurgisk.

Medicin

Aktuelle salver er normalt ordineres til at gnide på og omkring neglen. Steroid cremer og vitamin derivater er almindeligt anvendt. Steroider kan også injiceres under neglen. En anti-svampe løsning kan ordineres, hvis en svamp infektion er til stede. Der er også en terapi behandling, der består af medicin og udsættelse for ultraviolet lys.

I hjemmeplejen

Prøv at undgå at beskadige dine negle. Hvis neglen er løsnet, kan du trimme negle tilbage. Enhver neglepleje skal være blid, så undgå kunstige negle og manicure. Vær forsigtig, hvis søm er løs, fordi det kan blive smittet. Anvende ordineret medicin som anvist.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com