Lavt blodtryk & mavesmerter

05/16/2010 by admin

Mavesmerter og lavt blodtryk kan være forårsaget af hundredvis af ting. Men når disse to symptomer optræder sammen det gør det lidt nemmere at finde en diagnose. Der er cirka 77 forskellige årsager til smerter i underlivet og lavt blodtryk, men nogle af disse er relativt almindelige og let at behandle.

Depression

Depression er en psykisk tilstand, der kan forårsage en række symptomer, herunder smerter i underlivet og lavt blodtryk. Depression kan være forårsaget af en række ting, såsom stress, og det kan også være et symptom på andre medicinske tilstande. Når lov til at gnave kan depression manifestere sig i en fysisk måde. Heldigvis er det en helbredelig sygdom, og når de behandles, symptomer, herunder lavt blodtryk og mavesmerter, gå ofte væk. Depression er oftest behandles med medicin og adfærdsterapi.

Fødevareallergi

Fødevareallergi er en fælles medicinsk tilstand, der kan forårsage ubehagelige symptomer, herunder smerter i underlivet og lavt blodtryk. Nogle mennesker kan lide fra mad intolerance, hvilket betyder, at de er følsomme, men ikke allergisk over for det. For at undgå ubehagelige symptomer bør en person undgå fødevarer, som der er ingen medicin eller andre behandlingsmetoder, der kan helbrede fødevareallergi.

Hjertesvigt

Hjertesvigt er en alvorlig tilstand, der opstår, når orglet kan ikke længere fungere til sin kapacitet. Denne sygdom kan forårsage en række symptomer, som mavesmerter, lavt blodtryk svaghed, træthed og åndenød. Selvom det ikke kan helbredes, kan hjerte sygdom styres med medicin. I nogle tilfælde kan patienter kræve kirurgi til at reparere skader, såsom en hjerteklap, der er beskadiget. Enheder kan som pumper, der hjælper hjertet slå ordentligt også bruges til at gendanne normal funktion og sikre, at blodet cirkulerer i hele kroppen.

Pancreatitis

Pancreatitis er en medicinsk tilstand, hvor bugspytkirtlen er betændt, hvilket fører til en række problemer med fordøjelsen, samt mavesmerter og lavt blodtryk. I mange tilfælde kan den mavesmerter være alvorlige. Behandling af pancreatitis næsten altid kræver, at patienten indlægges, så læger kan styre betændelse ved at administrere IV væsker og en klar væske kost. Patienten er også typisk givet smertestillende medicin efter behov. Når betændelsen er under kontrol lægerne kan diagnosticere og behandle den underliggende tilstand, der årsag til betændelse i bugspytkirtlen.

Fordøjelsessystemet virusinfektioner

En fordøjelsesfremmende virusinfektion er en lidelse, som påvirker fordøjelsessystemet, såsom smitsom diarré og viral gastroenteritis. Som deres navne antyder, infektiøs diarré er en type af diarré forårsaget af infektion, og viral gastroenteritis er en betændelse i mave-tarmsystemet forårsaget af en virus. Ifølge, wrongdiagnosis.com, dør cirka 1.300 mennesker i USA hvert år fra fordøjelsessystemet virusinfektioner, og om en af hver tre personer opleve et fordøjelsesfremmende virusinfektion hvert år. Behandling omfatter hvile, drikke masser af væske til at undgå dehydrering og spise en let kost. Nogle patienter kan kræve antiviral medicin.

Anæmi

Anæmi er en medicinsk tilstand, hvor patientens røde blodlegemer er usædvanligt lav, med de mest almindelige symptomer er bleg hud og træthed, men mange patienter vil også opleve mavesmerter og lavt blodtryk. Behandling af anæmi, afhænger af typen; for eksempel, hvis en person har jernmangelanæmi vil hun blive behandlet med et jerntilskud.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com