Hvad gør man for vrist knogle sporer?

08/29/2013 by admin

Vristen er en af de seks store dele af den menneskelige fod. Foden er en kompleks struktur, der har omkring en fjerdedel af alle knogler i den menneskelige krop. Det har også mere end hundrede muskler og så mange som 22 forskellige led. Alle disse bære vægten, der kan oversættes til den tilsvarende værdi af løfte hundredvis af tons hver dag. Nogle gange på grund af de ekstraordinære pres foden opretholder og friktion bevægelser forårsager, bonse kan gnide mod hinanden og en knogle spore kan danne.

Behandling

Resten er normalt anbefales som den første linje af behandlingen, da irritation af de tilstødende væv forårsager knogle spore og ledsagende smerte. Andre behandlingsmuligheder omfatter muskelrelaksantia, kortikosteroider og andre smertestillende anti-inflammatoriske lægemidler. Korrekt sko skær kan også spille en rolle i behandling af vristen knogle sporer ved at distribuere vægten jævnt. Du bør altid sikre, at dine sko ikke flex i midten, for at yde passende støtte til vristen.

Identificere årsagen

Ved behandling af en vrist knogle spore, er vigtigt at forhindre, at kilden til forværring. En knogle spore i vristen er normalt et resultat af skader, ekstreme motion eller overforbrug. Vær opmærksom på pronation problemer, som opstår når du slå fødderne udad under en gåtur eller køre og når de udvendige sider af sko er slidte. Andre almindelige årsager til vristen knogle sporer omfatter sko med stive såler, træner med stramme lægmuskler, hurtig og skarp vender og gentaget rammer af jorden, når du kører hurtigt. Når du har en knogle spore, er det vigtigt at undgå disse aktiviteter for at give tid til knoglerne til at helbrede.

Hjem afhjælpe

Hjem retsmidler kan også hjælpe med vristen knogle sporer. En stærk massage med linolie eller aloe vera gel er en nem og effektiv måde at lindre smerter forbundet med en vrist knogle spore. En anden god mulighed er at lave en pasta af gurkemeje, afklaret smør og kalk pulver. Dette bør anvendes i et par timer med et håndklæde svøbt over foden. Gurkemeje pulver bør ikke efterlades på natten over.

En simpel øvelse består af stretching din kalv, mens hælder mod en væg kan også fungerer godt som en behandling. Dette bør ske 10 gange for hver hæl, 10 sekunder hver.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com