Er citron i vandet en god diuretikum?

09/10/2013 by admin

Citroner har mange gode egenskaber for god sundhed og ernæring. Tilføje en frisk syre til mad, er virksomme i skønhedsbehandlinger og gøre fremragende naturlige rengøringsmidler. Klem frisk citronsaft i varmt eller varmt vand til en effektiv, naturlig diuretikum.

Betydning

Diuretika anvendes til behandling af højt blodtryk, Præmenstruelt syndrom og postoperative hævelse eller ødem, en ophobning af væske i kroppen væv.

Fordele

Bruge citron som en vanddrivende aids i behandling af mennesker med gigt, gigt eller gigt, fordi det hjælper til at skylle overskydende urinsyre fra deres systemer. Citron hjælper også til at rense urinveje og aids i heling urinvejsinfektioner. Citron letter sinus og øvre luftveje overbelastning.

Brug

Forbruge citronsaft blandes med varme eller varmt vand som et diuretikum til behandling af ødem, mindre jævnligt infektioner og andre sygdomme.

Fun Fact

Ifølge webstedet World Wide Gourmet, har ikke citroner altid været i rampelyset. "Catalanske præster ekskommunikeret citron, hævder, at djævelen ikke havde lykkedes i at gøre det som runde og perfekt som orange og at det var kommet fra hans hænder som en deformeret frugt."

Advarsel

Langvarig brug af citron, som et diuretikum kan forårsage tænderne emalje at erodere. Sørg for at skylle grundigt med almindeligt vand efter indtagelse af citron vand. Check med din sundhedspleje udbyder når du starter enhver ny behandling, især hvis du er på medicin.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com