Ulemper ved en personlig træner

09/19/2016 by admin

Ulemper ved en personlig træner

Du er på vej til et helt nyt dig, komplet med forbedre din kondition. Du har overvejet motion bøger, videoer og fitnesscentre, men endelig besluttet, at hvad du virkelig har brug for er en personlig træner. Den individualiserede og tilpassede opmærksomhed vil helt sikkert komme handy med at opfylde dine mål. Men der er ulemper til denne tilgang. Nøje overveje de negative aspekter ved at ansætte en personlig træner, før du påbegynder din fitness rejse.

Udgift

Først og fremmest kan ansætte en personlig træner være et dyrt foretagende. Priser kan gå fra $50 til over $100 en time, og disse timer tilføje op hurtigt. Hvis du kan se en personlig træner flere gange om ugen, for eksempel, kan de involverede omkostninger være hvad nogle mennesker bruger på mad, leje, eller et realkreditlån. En måde at trimme omkostningerne (hvis du stadig ønsker at bruge en personlig træner) er at mødes en gang om ugen for at kontrollere dine fremskridt, og har træner give dig øvelser og rutiner du kan gøre derhjemme gratis.

Tidsplan

En anden ulempe at bruge en personlig træning planlægning dit sessioner. Visse undervisere har specifikke timer, der ikke kan arbejde for dig, som tidligt om morgenen, eller meget sent om natten. Dette er i modsætning til en øvelse rutine du gøre derhjemme, da du kunne tænkes passer en session når som helst du ønsker. Primo uddannelse tider, såsom tidligt om aftenen og i weekenderne, kan bookes hurtigt af din træner, forlader kun de mest ubelejlige slots for dig at have dine sessioner.

Konflikt

Personlighed konflikt er også en potentiel ulempe ved at bruge en personlig træner. Ikke alle træner og klient kommer. Hvis din første erfaring med en træner er negativ, kan du give op på motion og fitness helt. Hvis du bruger en træner, finde en hvis stil og personlighed er et godt match med undertegnede.

Pres

På grund af karakteren af deres virksomhed, mange personlige trænere skal være deltid sælgere og dette kan lægge pres på deres kunder. Efter alt, gøre undervisere ikke nogen penge, medmindre nogen bruger deres tjenester. Så når din sessioner kommer til ophør, kan du finde din træner presser på for mere sessioner end du ønsker eller har brug for. Har planer om at være høflig, men fast, hvis dette skulle ske. Takke træneren for sin tid og hvad han har lært dig, men sige, at du vil fortsætte din motion rutine på din egen fra dette punkt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com