Hvordan til at tolerere Progressive linser

09/21/2013 by admin

Hvordan til at tolerere Progressive linser

Progressive linser i briller bruges til folk, der tidligere skulle bifocals, en linse, der lader dig se både nær og langt uden at behøve to par briller. De forskellige recepter i progressiv linse er uddannet derfor er der ingen synlige linje mellem afsnittene to (eller tre) på objektivet. Nogle mennesker har en hård tid at tilpasse sig til progressive linser, mens andre oplever ingen problemer overhovedet. Lære om hvor de nærsynede og langsynede recepter er placeret på objektivet, og hvordan man effektivt bruge hver en del af briller kan hjælpe din tolerere din progressive linser.

Instruktioner

• Spørg din øjenlæge til at vise dig hvilket område af din progressiv linse indeholder recept for din nærsynethed, og hvor din langsynethed recept er placeret. Efter alle om Vision lægger en typisk progressiv linse afstand vision i den øverste halvdel af linse og tæt vision i bunden halvt. Hvis du har brug for en tredje korrektion for computerarbejde, er det mest sandsynligt ligger i den midterste tredjedel af briller. At vide hvor man skal lede for hver type af vision kan hjælpe dig justere mere let og tolerere overgangen til progressive linser.

• Bære dine briller så regelmæssigt som du kan, ifølge lægens anbefalinger. Du måske lyst til objekter er lidt slørede eller "svømme" mod dig i første omgang, hvilket kan forårsage en mave brækreflekser i nogle mennesker. Master øje Associates forklarer, at inden for et par uger, denne følelse vil falde. Alt om Vision hedder det, at fuld tid slid vil hjælpe dig begynde at tolerere de nye linser.

• Lære at dreje hovedet for at afbøde nogle af de ubehagelige effekter, som du kan opleve efter at få et nyt par af progressive linser. Master øje Associates anbefaler peger næsen på det objekt, du vil se. Du kan også nødt til at tip hovedet lidt i den retning, du ser som du vænne sig til de flere recepter i din linser. Efter din reguleringsperioden skal du højst sandsynligt ikke flytte dit hoved.

• Vælg briller rammer, som har justerbar næse puder til at øge din tolerance for progressive linser. Placeringen af recepter i din linse er baseret på målinger taget mens du bærer din rammer. Justerbar næse puder hjælp du får en bedre pasform på din næse, og sikrer, at placeringen af hver recept vil være præcise.

Tips & advarsler

  • Det er vigtigt at huske på at nogle mennesker ikke kan tåle progressive linser på alle, uanset hvor lang tilpasningsperiode. Hvis du fortsat har problemer med din vision eller opleve vedvarende "køresyge", når dine briller, kontakt din øjenlæge. Du kan kræve de traditionelle bifocals i dette tilfælde.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com