Derfor vaske dine hænder vigtigt?

10/09/2016 by admin

Meget er sagt om Vask hænderne, især efter brug af toilettet, før tilberedning og før du spiser. Der er meget gode grunde til dette. Vask hænderne er ikke bare om vask off grimme overflade snavs. Snarere, denne enkle handle en vigtig måde at undgå mange slags sygdomme, nogle alvorlige.

Virus Transmission

De fleste virus lever normalt ikke længe uden for kroppen. Men de lever længe nok til overføres til en ny vært. Hvis du ikke vaske dine hænder, især i løbet af influenzasæson, kunne denne vært være dig. Kontraherende virus er desværre let--én metode er at røre en virus-forurenet overflade (dørhåndtag, skriveborde og tastaturer er eksempler på overflader, der kan være kontamineret) og derefter røre dit ansigt.

Du kan sprede en skadelig virus til en elsket dette måde samt--ved blot at ryste en persons hånd, eller tørre et barns ansigt, du udsender forkølelse eller influenza hvis du ikke har vasket dine hænder.

Madforgiftning

Det er nemt at uheld smitte overflader eller fødevarer hvis du ikke vaske dine hænder ofte under tilberedningen – dette omfatter at gøre simple elementer, såsom sandwich.

Patogener på huden (salmonella, E. coli eller staph er eksempler) kan overføre til mad. Der er mange måder det kan ske. Kød som rå hamburger og kylling undertiden er forurenet med E. coli eller salmonella. At røre ved disse og derefter røre andre fødevarer kan oprette hvad hedder krydskontaminering.

Badeværelse bakterier

Badeværelserne er typiske steder for opsamle E. coli bakterier, svamp og andre patogener. Vask dine hænder, når du besøger en toilettet er meget vigtigt--disse bakterier på hænderne kan udbredes til noget rører du, herunder den mad, du spiser.

Tidsramme

Det er ikke tilstrækkeligt at skylle hænderne under vand for en anden, selv om dette er bedre end ingenting. Ifølge Mayo Clinic, bør du krat dine hænder i mindst 15 til 20 sekunder.

Overvejelser

Når du vasker dine hænder, skrub dem godt overalt, herunder i mellem fingrene og under fingernegle--en fingernegl børste (eller en tandbørste udpeget bare for dette) hjælper med at få fingernegle ren.

Brug kun rene håndklæder eller en tørretumbler til at tørre dine hænder – ellers kan du igen forurener dine hænder med bakterier.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com