Hvad er gul rod te?

10/05/2016 by admin

Hvad er gul rod te?

Gul rod te bruges i alternativ medicin til at behandle en række lidelser og tilstande. Gul rod har været anvendt medicinsk i Nordamerika for hundreder af år, i øjeblikket dyrkes kommercielt gennem USA. Med sin popularitet og produktion betragtes gul rod som truet i nogle områder af landet, da efterspørgslen har overskredet sin vækst.

Identifikation

Gul rod, almindeligvis kendt som goldenseal, er en plante, der vokser vildt i dele af USA og kommercielt i hele landet. US Department of Agriculture viser denne rod som truede i mange stater i midten af Atlanterhavet, Midtvesten og sydlige regioner. Planten vokser overalt fra 6 til 14 inches høj med små hvide blomster og grønne frugter, der lyser rødt i juli. Opkaldt efter sin særskilte gule rødder, er denne urt tørret og bruges til at lave te, tinkturer, pulver, piller og tonika. Det latinske navn for gul rod er hydrastis canadensis.

Historie

En artikel oprindeligt offentliggjort i Western farmaceut af amerikansk farmaceut John Uri Lloyd angiver gul rod brug første regnskaber er knyttet til Cherokee-indianerne, en store nordamerikanske stamme. Dens gule rødder oprette farvestof bruges til kurve og er anvendt medicinsk som en bitter tonic i Cherokee medicin. Som bosættere lært mere om indiske brugen af urter som en indenlandske retsmidler for lidelser, fået gul rod gradvist opmærksomheden af de traditionelle medicinske samfund i 1798.

Fordele

Ifølge Internet naturlægemidler ressourcer såsom Everygreenherb.com, er gul rod undertiden kombineret med Echinacea som en homøopatisk behandling for forkølelse. Som en anti-inflammatorisk og naturlige antibiotikum bruges gul rod te i alternativ medicin til behandling af sinus infektioner, blære problemer, brystet overbelastning og øvre luftvejsinfektioner. Gul rod te anses en lever stimulerende og nyttige i beroligende slimhinder og hjælpe fordøjelsen. Mens gul rod te har været noteret som en populær bod for udseendet af narkotika spor i en urinprøve, har ingen videnskabelig eller homøopatiske forskning støttet denne tro.

Teorier/spekulation

Som alternativ medicin og homøopati, er vokset i popularitet, er gul rod blevet en af de mest populære urter i USA. Med en anslået 250.000 pounds af gul rod sælges hvert år, prisen for gul rod af pund er vokset siden 1990 og planten har blive truet i mange områder hvor det engang voksede vilde. I 2006, Janice Boling rapportering for de nordlige Georgien nyheder fundet gul rod prissætning voksede fra 10 dollars et pund til 30 dollars et pund, og i nogle områder til så meget som 100 dollars et pund. Fra 2009 sælges gul rod te almindeligvis som goldenseal te. Det kan købes online og i lokale naturlægemidler eller holistisk butikker for ca $10 en boks.

Advarsel

Mens gul rod forbrug i te eller andre formularer betragtes som sikker til kortvarig brug, har det nationale Center for komplementær og alternativ medicin angivet der findes ingen generelle oplysninger om sikkerheden i høje doser eller langvarig brug. Mens bruges i alternativ medicin til at behandle en række lidelser, er der lidt videnskabelig dokumentation fra den traditionelle medicinske samfund til at støtte mange af de sundhedsmæssige fordele bemærkede her. Gul rod eller Gyldensegl bør undgås under graviditet, eller hvis du har forhøjet blodtryk. Det anbefales, at enkeltpersoner konsultere en læge før du bruger naturmedicin til behandling af alvorlige sygdomme.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com