Senior bor i Californien

10/03/2016 by admin

Senior borgere bor i Californien har en bred vifte af levende indstillinger, fra uafhængige til hjemmeplejetjenester. Mange af disse faciliteter søger at opfylde de individuelle behov for hver beboer.

Assisted Living

Hjemmeplejetjenester yde bistand til beboere, der omfatter medicinsk og daglige aktiviteter. For eksempel, tilbyder Chateau Cupertino i San Jose, Californien, assisted living tjenester, der omfatter sundhedsydelser som fysioterapi, ergoterapi, og medicin tilsyn samt bistand med badning og dressing.

Uafhængige levende

Uafhængige levende faciliteter tillade beboere til at nyde frynsegoder af lever i en pensionering samfund, men at bevare deres uafhængighed. For eksempel, Webster House i Palo Alto, Californien, understreger beboernes frihed til fortsat at leve en livsstil for deres egen og omfatter politikker til fremme af underholdende. Levering af rengøring og linned, frigør faciliteten beboernes dage at nyde selskabelighed ved at leve i denne type af Fællesskabet.

Kombination faciliteter

Mange pensionering faciliteter er udstyret til at tilbyde kombination tjenester, der kan omfatte assisted living, uafhængig tilværelse, Alzheimers-pleje, langtidspleje og revalidering. Valle Verde i Santa Barbara, Californien, er et eksempel på denne type af levende facilitet. For forplejning service nyde uafhængig tilværelse beboerne en spisestue, mens patienter med avancerede medicinske behov er forsynet med fodring og diætetiske støtte.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com