Svær mavekramper hos børn

10/01/2016 by admin

Svær mavekramper hos børn

Ifølge kidsgrowth.com, er mavesmerter en af de mest almindelige grunde til hvorfor et barn er bragt til lægens kontor. Når et barn oplever alvorlige smerter i form af kramper, er det vigtigt at afkode årsagen.

Effekter

Børn, der oplever alvorlige mavekramper kan også opleve diarré, oppustethed, feber, kvalme og opkastning. Nogle børn vil blive fordoblet i løbet fra smerten og være ikke i stand til at stå i en oprejst position.

Årsager

Årsager til alvorlige mavekramper i børn omfatter fødevareallergi, colitis ulcerosa, madforgiftning og laktoseintolerans.

Identifikation

For at identificere, hvad der forårsager alvorlige mavekramper i et barn, vil en læge tage en sygehistorie, udfører en fysisk eksamen og indsamle blod-og urinprøver.

Behandling

Behandling for svær mavekramper hos børn generelt omfatter H2-blokkere, kostændringer og smertestillende midler. Børnene opfordres også til at hvile, indtil smerten aftager.

Forebyggelse/løsning

For at forhindre svær mavekramper hos børn, er undgå visse fødevarer, spise mindre måltider og indarbejde fiberrig mad i kosten gavnligt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com