Hvordan cigaret rygning forårsage kræft?

12/08/2012 by admin

Om cigaretter og kræft

Cigaretrygning er den nummer et dødsårsag i USA i dag. Det er årsagen til 30% af alle kræfttilfælde. En form for kræft forårsaget af rygning, lungekræft, er en af de mest dødbringende typer der er. Ikke alene er rygning cigaretter forårsage kræft, det er også ansvarlig for sygdomme og sygdom relateret til andre body systems herunder kredsløbssygdomme. Ryge cigaretter kan skade dem i nærheden af en ryger, herunder det ufødte barn af gravide ryger.

Forskellige typer af cigaretter og kræft

At få kræft fra rygning ikke kan undgås ved at ryge light cigaretter, håndrullede cigaretter eller færre almindelige cigaretter. Folk at ryge light cigaretter er mere tilbøjelige til at ryge mere cigaretter. Dette er gjort for at få den samme mængde nikotin i færre almindelige cigaretter. Menthol cigaretter og cigaretter markedsføres som værende naturlige er også lige så farligt, hvis ikke farligere end almindelige cigaretter. Dette skyldes, at røgen er holdt i længere og inhalerede mere dybt, så den skadelige røg at gøre mere skade.

Hvad der er i cigaretter, der forårsager kræft?

Hvad gør cigaret rygning forårsage kræft er ingredienser kendt som kræftfremkaldende. Kræftfremkaldende bogstaveligt betyder "kræft-fremkaldende." Cigaretter også indeholder nikotin, men dette er ikke hvad der forårsager kræft. Nikotin er stoffet i cigaretter, at man bliver afhængige af. De andre cigaret ingredienser er hvad gør det dødbringende. Tar er et af de mange kræftfremkaldende stoffer i cigaretter. Tar indeholder over 4.000 kemikalier. Over 60 af disse kemikalier er kendt kræftfremkaldende stoffer, som alle er dødbringende. På listen over kræftfremkaldende stoffer i cigaretter er:Cyanid: Giftige for hjernen og hjertet.Benzen: Bruges til at gøre plastik og gummi produkter.Formaldehyd: Bruges til at bevare døde kroppe og legemsdele.Methanol: træsprit.Ammoniak: Anvendes som rensemiddel og til at befrugte afgrøder.Acetylen: Bruges til brændstof svejsning fakler.

Hvordan kræftfremkaldende stoffer forårsage kræft

Når en cigaret er tændt, reagere alle kemikalier i det med hinanden på en måde, der ændrer den måde, en sund celle fungerer. Raske celler vokse, lave nye celler og derefter dø. Celler vokse hurtigere i barndommen, men denne proces bremser nede på det tidspunkt vi når voksenalderen. Inden da, er de fleste celler i kroppen lavet kun at træde i stedet for dem, der dør. Kræftfremkaldende stoffer vil dog påvirke en celles DNA, forårsager skader, der får cellerne til at opføre sig anderledes. Den beskadigede DNA i kræftceller er fast ikke og får cellerne til at vokse og gøre nye celler på en måde, der ikke er ordentlig og sund, men ud af kontrol. De beskadigede celler gøre nye beskadiget og usunde celler, der kan spredes i hele kroppen forårsager død og sygdom.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com