Beta-blokkere for angst behandling

12/07/2012 by admin

Beta-blokkere er medicin, der er ordineret til at behandle en række lidelser. De mest almindelige betingelser anvendes af beta-blokkere er højt blodtryk, glaukom og migræne; beta-blokkere kan dog også bruges som en behandling for angst. Da betablokkere har en interaktion med blodtryk, kan de medvirke til at reducere symptomer forbundet med angst. Men ligesom alle medicin, beta-blokkere bære risici, især hvis for meget er taget.

Typer af betablokkere

Beta-blokkere er nyttige i at reducere angst i panikangst, generaliseret angst (GAD), sociale fobier og specifikke fobier, især hos patienter, der udviser hjerteproblemer eller rystelser som symptomer. Typer af beta-blokkere bruges specielt til angst behandling omfatter propranolol, atenolol og pindolo. Angst-ramte, der vælger at bruge beta-blokkere kan vælge for en enkelt dosis for isolerede hændelser eller regelmæssig dosering, hvis angst er kronisk. Beta-blokkere har en hurtigt indsættende, som kan være ideel til behandling af panikanfald.

Reduktion af angst

Beta-blokkere behandle hovedsagelig angst ved at blokere effekten af to neurotransmittere, adrenalin og noradrenalin, på beta receptorer, således at give disse medikamenter deres navne. Adrenalin og noradrenalin frigives, når en person føler sig ængstelig, og de kan være på et højere niveau, hvis en person lider af kronisk angst. Angstdæmpende virkninger af beta-blokkere er reguleret af de perifere eller ydre, receptorer i stedet for centralt.

Beta-blokkere har dog ingen direkte effekt på angst. I stedet, beta-blokkere handle ved at reducere patientens respons på angst, såsom rystelser og hjerte svar. Ved at mindske virkningerne af angst, mindske beta-blokkere patientens tanker at han oplever angst.

Bivirkninger

Beta-blokkere er ikke uden bivirkninger. En af bivirkningerne kan faktisk øge en persons angst. Brugen af beta-blokkere kan øge peristaltik i mave-tarmkanalen, således overdriver virkningerne af angst for dette system. Symptomer på denne type af angst reaktion omfatter kramper, diarré og en følelse af kvalme.

En høj dosis af beta-blokkere kan være farligt. Når beta-blokkere er taget på en lav dosis, ikke kan de krydse blod - hjerne barrieren, der omgiver hjernen og beskytter det; på dette niveau er tager betablokkere sikker. Men i high-nok mængder, beta-blokkere kan passere gennem blod - hjerne barrieren og forårsage alvorlige bivirkninger. Disse bivirkninger omfatter træthed, livagtige drømme, depression og delirium.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com