GERD symptomerne i overgangsalderen

11/19/2012 by admin

GERD symptomerne i overgangsalderen

Enhver kvinde når alderen hvor hun går gennem overgangsalderen. Mange kvinder er bekendt med de typiske symptomer på overgangsalderen som hedeture, men andre symptomer og sygdomme kan også forekomme med overgangsalderen, herunder GERD. GERD eller gastroøsofageal reflukssygdom, er en tilstand, hvor alvorlig eller kronisk syre refluks sker.

Halsbrand

Halsbrand er kendt som en brændende fornemmelse, beliggende i midten af brystet. Halsbrand kan også potentielt spredes opad mod halsen og i halsen.

Smerter

Halsbrand kan også være ledsaget af en skarp smerte eller tryk i brystet. Denne smerte kan være magen til angina, som kan forårsage alarm for nogle kvinder.

Esophageal symptomer

Syre, der kommer ind i spiserøret kan forårsage en ondt i halsen, hæshed eller halsbetændelse. Laryngitis opstår, når en kvinde mister hele eller dele af sin stemme eller ikke er i stand til at gøre nogen lyd på grund af den intense smerte eller irritation af spiserøret.

Hoste

Hoste er også forbundet med gastroøsofageal reflukssygdom. Om natten, kan hoste være tør og vedholdende. Over tid, kan hoste blive kronisk eller tilbagevendende.

Astma

Nerverne i struben og brystet kan blive påvirket af GERD, som kan medføre forsnævring af vejrtrækning rør. Dette kan medføre astma eller et astmaanfald.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com