Hvordan at købe Health Insurance for børn

11/16/2012 by admin

Hvordan at købe Health Insurance for børn

Sygesikringen giver mennesker med billig adgang til lægebehandling. Brugerne betaler en upfront gebyr. Til gengæld kan de se en læge for forebyggende lægehjælp og hvis de udvikler en alvorlig medicinsk tilstand. Børn har også brug for sygesikring. Health insurance for børn hjælper familier søvn lettere på natten vel vidende, børn vil komme til at se en læge, hvis de bliver syge. God sygesikring dækker et barns kortsigtede medicinsk behov og hjælper dem med at oprette et godt fundament for en sund voksen.

Instruktioner

• Finde ud af, hvor du kan købe sygesikring for børn. To af de mest almindelige indstillinger er gennem en arbejdsgiver eller via separate, private sygeforsikring. Mange arbejdsgivere give familie sygesikringen som en del af en fordele pakke til medarbejdere. Arbejdstageren betaler en højere præmie end han ville til individuelle dækning. Til gengæld er alle familiemedlemmer dækket. Privat medicinsk planer er tilgængelige, hvis du har ingen dækning på arbejdspladsen. Hvis du er selvstændig, kan du ønsker at købe private sygesikring for dine medarbejdere og dig selv. Arbejdsgivere kan være berettiget til skattemæssige fordele hvis de gør det, så tjek med din revisor.

• Forskning stats-subsidieret muligheder. Forældre, der ikke har råd til privat sygeforsikring eller har ikke medicinsk forsikring fra en arbejdsgiver kan få adgang til statslige og føderale sygesikring for børn. Ansøgere skal opfylde visse retningslinjer, der omfatter bevis for statsborgerskab og indtjening under et bestemt beløb. Statslige og føderale programmer er designet til at hjælpe børn. Programmerne tilbyder omfattende dækning, lave præmier og ingen udelukkelse af præ-eksisterende forhold som type 1 diabetes.

• Undersøge udgifterne til sygesikringen. Sundhedspleje planer typisk opkræve flere forskellige gebyrer. Præmie er et gebyr, som du betale normalt mindst en gang om måneden. Sundheds forsikring for børn kan kræve en lille ekstra præmie eller få foldet ind i prisen på dine samlede dækning. Co-betaler og selvrisikoen er beløb du skal betale, før dækningen starter. En fælles løn kan blive opkrævet, hvis dit barn ser en børnelæge. En selvrisiko er typisk et gebyr, som du skal betale pr. år først. Hvis dit barn kommer i en ulykke i skolen, kan du ansigt en indledende fradragsberettigede, når han er bragt til skadestuen for behandling.

• Tale med din børnelæge. Dit barns læge kender ofte en masse om sygesikring planer for børn. En børnelæge kan hjælpe dig med at forstå, hvilken plan vil tjene dit barns behov bedst. Børnelæge kan påpege, at en bestemt plan dækker specifikke behandlinger for astma, mens en anden plan tilbyder ingen sådanne dækning. Hvis du har et valg af planer, bringe oplysninger med dig når du besøger.

• Lære, hvilke yderligere tjenester er omfattet. En sygeforsikring plan for børn det muligt for forældre at få i det mindste delvis refusion til seler, fysioterapi udnævnelser og behandling for psykisk sygdom. Du skal kunne finde ud af på forhånd hvad ekstra lægeligt relaterede tjenester vil koste.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com