Hvordan man bruger æteriske olier til at reducere Cellulite

12/14/2012 by admin

Kampen for at reducere cellulite er en kamp, som mange kvinder er villige til at kæmpe. De er så villige til at prøve noget, som mange har likvideres indpakning sig i cellofan wrap. Nogle går så langt som at have plastikkirurgi til at fjerne denne grimme kød. Her er hvordan du kan bruge æteriske olier til at reducere forekomsten af cellulite.

Instruktioner

• Vælg olier med omtanke. Når du vælger æteriske olier for cellulite reduktion, Sørg for du har valgt at købe fra en velrenommeret firma og at du køber kvalitet olier.

• Vælge æteriske olier, der vil arbejde for at fugter og blødgør huden, gør det plumper. Denne plumping vil gøre huden ser friskere og udfylde smilehullerne. Vælg olier såsom lemon, juniper, lavendel eller grapefrugt.

• Bland olie. Før blanding æteriske olier, skal du først tilføje et luftfartsselskab olie som base. Bland ikke mere end fire æteriske olier ad gangen, ved hjælp af kun tre dråber af hver. Anvende kombinationen til din hud dagligt efter et brusebad eller bad for de bedste resultater.

• Behandle dig selv. At give dig selv en oliebehandling vil arbejde for at stimulere din hud og bidrage til at forny gamle celler. Du kan virkelig forkæle dig selv ved hjælp af en håndholdt massageapparat til massage olier ind i huden, hvilket giver dig dybere penetration. Den massage og olie behandling virker sammen for at give et glattere udseende.

• Tilføje din blanding til badevandet og tage en dejlig lang afslappende blød.

• Spise sundt og motion. Kombinere æteriske olier med en god øvelsesprogram og en sund kost for de bedste resultater.

Tips & advarsler

  • Brugen af æteriske olier hjælpere nedbryde toksiner under huden. Når disse toksiner er brudt, begynder huden at udvikle en blødere look. Men brugen af æteriske olier alene er ikke nok til at reducere forekomsten af cellulite.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com