Tidlig ægløsning symptomer

04/18/2010 by admin

Ægløsningen sker når et æg frigives fra æggestokkene. Dette er den eneste gang en kvinde kan blive gravid, da det er den eneste gang et æg er i stand til at blive befrugtet af mandlige sædceller.

Symptomer

Det første tegn på en kvinde begyndelsen ægløsning er da klart vaginalsekret vises. Ifølge Mayo Clinic ligner de rå æggehvider. Nogle kvinder kan også opleve lille mavekramper. En anden sikker symptom er kroppens basale temperatur stiger.

Årsager

Vaginalsekret og krop temperatur symptomer opstår på grund af kroppen forberede sperm reception. Begge disse gøre det lettere for sædcellerne at nå et æg og holde sig i live. De abdominal kramper kan skyldes ægget frigive sig selv.

Tidsramme

Ifølge Mayo Clinic sker ægløsningen typisk 14 dage efter den første dag i en kvindes periode. Dette kan variere fra kvinde til kvinde.

Test

Over-the-counter ægløsningen kits er tilgængelige til at teste, når en kvinde er ægløsning. Disse test for en stigning i hormoner, der opstår under ægløsning.

Overvejelser

Efter ægløsning periode er overstået, er det usandsynligt, at en kvinde bliver gravid. Den basale kropstemperatur vil sænke tilbage til normal og de vaginalsekret bliver overskyet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com