Tablet presse instruktioner

03/02/2010 by admin

Tablet presse instruktioner

Opererer en tablet presse er mere en kunst end en videnskab. Mange faktorer skal komme sammen i bare den rigtige måde at producere en ren, velformet tablet. Hvis noget er slukket, du kan få smuldrende, plettet, stribet, misdannet eller forkert vægtet piller og tabletter. I sandhed, hver tablet pressen er forskellige og succes betyder at blive fortrolig med de særlige vaner og ejendommeligheder af pressen på hvor du arbejder. Walking gennem variabler til at sikre, at du har din tablet, skal du korrekt trykke på setup vil sikre et kvalitetsprodukt. Forvent dog en lille forsøg og fejl på hvert tidspunkt.

Instruktioner

• Rengør din hopper og feeder mekanismer til at slippe dem af snavs eller blokeringer. Derefter teste dem med en fælles pulver til at sikre, at de giver korrekt, selv flow. Din tablet tryk virker kun, når pulver træder pressen i en selv og konsekvent måde. Du skal muligvis justere hvordan disse stykker passer ind i pressen og justere deres balance for at forbedre informationsstrømmen.

• Tjek din maskine betingelser. Den op og ned pres under belastning bør være inden for 0,003 inches af indstilling på en mew tablet die. Også kontrollere pres ruller og knaster at sikre de er i god stand. Disse er afgørende for en ordentlig presse.

• Test din punch arbejdstid længde til at sikre, at det er inden for en en tusindedel af en tomme. Dette er den typiske tolerere i en ny die casting værktøj. Kør maskinen til at sikre hver punch er faldende med parametre før en faktiske produktion køre.

• Indstil din feeder til at køre på en langsom indstilling. Din bedste resultater i nedbryde nogen lunser og granulat i din pulver vil komme fra feeder churning langsomt og konsekvent, hvilket skaber grundighed.

• Opretholde et konstant feed niveau i din hopper. Mængden af pulver i opsamlingsbeholderen påvirker den hoved pres, som er hovedansvarlige for rigtigheden af tablet vægten. Derfor, for at undgå variation i vægt, du skal undgå variationen i niveauet for hopper indholdet.

• Indstil afstanden mellem feeder og tabellen die at være mindre, når din pulver er sammensat af små partikler og længere, når det indeholder store granulat. Men hvis pulveret er voksagtig eller fugtig, kan du bare nødt til at eksperimentere, indtil du får det rigtige.

• Vælge en passende fyld-cam til en tablet, du vil oprette. Bruge en lavvandet én for tynde piller og en dyb for kryds tabletter. Fyld-cams mulighed for flugt fra pulver overløb under den faktiske tryk bevægelse og der skal være plads nok til at det sker.

• Ændre skraber bladet, hvis det ser kedeligt eller slidt. Hvis skraberen ikke ren væk løs pulver og restkoncentrationer, hele dit system kan back-up. Derudover vil et funktionssvigt skraber blade påvirke konsistens og vægten af din tabletter.

• Operere pr. producent specifikationer. Nogle maskiner kræver, at du manuelt operere en presse løftestang for hver tablet dannet. Andre--især maskiner anvendes i stor-skala produktion--fungerer automatisk når du har alle variablerne, der er angivet. Det virkelige arbejde er at sikre, at alt er på plads for pressen til at give de rigtige resultater.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com