Hjem kold retsmidler ved hjælp af hvidløg

03/05/2010 by admin

Hjem kold retsmidler ved hjælp af hvidløg

Hvidløg er en fødevare, der er kendt for sine sundhedsmæssige fordele, herunder evnen til at forbedre hjerte-kar-sundhed, styrke immunsystemet og lindre forkølelsessymptomer. Ifølge University of Maryland Medical Center, symptomerne på folk, der havde forkølelse "spredes hurtigere blandt de modtagende hvidløg i forhold til de modtagende placebo." Hvidløg er brugt i hjem kold retsmidler i hele verden og kan være en kur for, hvad fattes dig.

Hvidløg te

En simpel hjem middel mod forkølelse er at drikke hvidløg te. Simpelthen hakkekød eller knuse 8 til 12 rå hvidløgsfed og bland med to kopper vand. Bring blandingen i kog, derefter simre ved svag varme i 10 minutter. Rå hvidløg er foretrukket at hakket hvidløg i en krukke, men du kan bruge enten. Drikke te, mens det er varmt. Du kan genopvarme sidesten te til senere forbrug. Overvej at tilføje honning til din te. Honning vil forsøde din drink og er kendt for at give lindring til ømme struber. Du kan også tilføje citron til din hvidløg te, fordi det er også almindeligt anvendt som en kold middel.

Hvidløgssuppe

Hvidløgssuppe vil lindre dine kolde symptomer og er også en god måde at fylde dine ernæringsmæssige behov. Varm suppen vil bidrage til at lindre din hals, mens hvidløg arbejder på at øge dit immunforsvar. Hak 3 eller 4 hvidløgsfed og lad det simre i 2 kopper vand i 1 time. Tilsæt kylling bouillon til vand for ekstra smag. En mere solid alternativ er at tilføje masser af hvidløg til din favorit suppe. Stick med supper, der kræver kylling bouillon, som er en anden almindelig forkølelse middel. Friske grøntsager tilsættes suppen vil give dig ekstra vitaminer og mineraler til at styrke dit immunforsvar.

Rå hvidløg eller kosttilskud

Forbrugende rå hvidløg eller tage et hvidløg supplement er en anden nem måde at helbrede din kolde. En eller to hvidløgsfed en dag er alle, der er nødvendige for at lindre din forkølelsessymptomer. Mens det ikke har tilføjet beroligende fordelene ved en varm suppe eller te, forbliver immun-styrke virkningerne af hvidløg de samme. Derudover syg herunder rå hvidløg eller kosttilskud som en del af din almindelige kost er en fantastisk måde at holde dit immunforsvar sunde og hjælper dig med at undgå at få i første omgang.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com