Hvordan man kan forbedre sundhedssektoren adgang & dækning

02/28/2010 by admin

Hvordan man kan forbedre sundhedssektoren adgang & dækning

Som medicinske omkostninger fortsat stige, mange enkeltpersoner og familier at bekymre sig om sundhedspleje. Hvis en forsørger mister sit job, kan forsikring ikke længere være tilgængelige. Mens mange ikke er berettiget til offentligt finansierede programmer, er de ikke stand til at råd til sundhed forsikringspræmier. Og den økonomiske afmatning i slutningen af 2000 ' erne har tvunget mange forsikringsselskaber at hæve præmierne samtidig samtidig fjerne fordele. Der er mange teorier om, hvordan man forbedre sundhedssektoren adgang og dækning; selv om nogen en idé kan løse hele problemet, er de værdige til at blive betragtet.

Instruktioner

• Sænke omkostningerne ved søger lægehjælp. Dette kan ske på mange måder. En reform af love, som tillader folk at sagsøge letsindigt for uredelighed ville forhindre læger fra betale store forsikringspræmier og derefter overføre dem til patienter. At reducere fordele modtaget af dem, der på offentligt finansierede sundhedsydelser, eller at reducere det beløb, der tilbagebetales, kunne også lavere omkostninger. Strømline medicinske behandlinger, således at pleje ikke duplikeres og dobbelt-opkrævet er en anden måde at taberen omkostninger.

• At tillade flere mennesker ind i de statsfinansierede healthcare programmer ville give mennesker mere adgang til billig forsikring. Rejser indkomst "bar" og lade dem med lavere indkomster, der i øjeblikket ikke kvalificere sig til at deltage i programmer ville bringe i flere indtægter for selve programmet og give forsikring til dem, der ikke har råd til det andre steder.

• Øget finansiering til Medicare og Medicaid til at give flere mennesker mulighed for at få adgang til programmet. Selv med de nuværende retningslinjer for indkomst, mange, der kvalificerer søger ikke ud af programmet eller kan ikke tilrådes at de kunne have adgang til sygeforsikring gennem disse programmer.

• Fokus ressourcer på uddannelse til at forebygge sygdom. Dette omfatter undervisning i motion, ernæring og bedre vaner, der kan reducere behovet for medicinsk intervention i fremtiden.

• Reform forsikringsselskab politikker for at dem, der er syge kan ikke længere blive afvist eller opsagt fra dækning når en sygdom er opdaget. Dette vil også gælde for dem, der nægtes dækning på grund af "eksisterende" spørgsmål.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com