Hvidløg Ernæring Fakta

03/04/2010 by admin

Hvidløg er en vigtig ingrediens i mange retter. Mange af de sundhedsanprisninger, tilskrives hvidløg har endnu ikke blevet bekræftet af forskning, så de vigtigste sundhedsmæssig fordel kan være at det tilføjer en masse af smag, men meget få kalorier.

Ernæring

En fed hvidløg indeholder 5 kalorier, ingen fedt, kolesterol eller sukker og 2 procent af den anbefalede daglige indtagelse af vitamin C, Ifølge CDC hjemmeside frugter og Veggies sag.

Forebyggelse af kræft

"Foreløbige undersøgelser tyder på at hvidløg forbruget kan reducere risikoen for at udvikle flere typer af kræft, især kræft i mave-tarmkanalen," Ifølge National Cancer Institute. Men mere forskning er nødvendig.

Kolesterol

Hvidløg kan beskedent reducere kolesterol, selv om flere undersøgelser er nødvendige, ifølge hjemmesiden for American Academy of Family Physicians.

Smag

Den stærke smag og lugt af hvidløg kommer fra sin svovlforbindelser, frugter og Veggies sag. Hvidløgs smag bliver mildere jo længere det er kogt.

Fun Fact

Folk har brugt hvidløg til helbredende og medicinske anvendelser for tusinder af år. Hvidløg er blevet brugt til behandling af hypertension, infektioner, snakebites og onde ånder, ifølge American Academy of Family Physicians.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com