Kost for kelation terapi

03/05/2010 by admin

Terapi behandlinger for kelation kan kun gå så langt uden den rigtige kost der forbruges. En person, der rejser gennem en serie af Chelat behandlinger gives en ny chance for en forbedret kredsløbssygdomme kapacitet. Den rigtige kost hjælper med at forhindre enhver forringelse, der kan ske. Efterlod gamle kost- og motionsvaner i løbet af denne tid kan forhindre kirurgi at være behov for hjerte-kar-sygdomme i forbindelse med systemet bliver alvorligt skadet.

Hvad er Chelat Therapy?

Chelat Terapi er den behandling, som bruges til at fjerne skadelige giftstoffer fra kroppen. Det bruges i tilfælde af akut kviksølv, bly, arsen, jern og andre giftige metaller. Chelat er også bruges som en alternativ medicin behandling for hjertesygdomme og autisme. Procedurerne, der er gennemført med et plaster eller intravenøst. Der er 20 til 30 behandlinger kræves med hver varer to til tre timer. De midler, som anvendes i behandlingerne er ethylenediaminetetaacetic syre (EDTA), thiamin tetrahydrofurfuryl disulfid (TTFD), dimercaptopropanesulfonic syre (DMPS) og dimercaptosuccinic syre (DMSA). Kun DMSA og EDTA er godkendt af US Food and Drug Administration (FDA).

Chelat behandlinger er vellykket, når fjernelse af giftige metaller og giftstoffer fra kroppen, men de fjerner også vitale næringsstoffer. En omhyggelig kost er nødvendigt under disse procedurer, med vitamintilskud, erstatning af Vitamin E og C, der går tabt under behandlingen.

Kost

En omhyggelig kost er afgørende under kelation behandlinger. Ikke alene er visse fødevarer nødvendig for at genoprette vitaminer tabt i kroppen, andre fødevarer kan forårsage alvorlige virkninger under behandlingerne. Mens visse fedtstoffer som stegt mad skal undgås, er nogle fedtstoffer og olier gavnligt. Oliven og hørfrø olie tilbyder en gyldig kilde af essentielle fedtsyrer. Tre til fire æg om ugen er sikkert for forbruget uden at forårsage negative virkninger for kolesterol-niveauet.

Ikke-raffineret kulhydrater til at forbedre hjerte-kar-sundhed. Sørg for, at kulhydrater leveres fra hele korn kilder og ikke raffineret hvidt mel. Spise brune ris, fuldkorns pasta og brød, multigrain. Dette vil give kroppen med vigtige vitaminer og mineraler og ikke de dårlige elementer fra raffinerede produkter. Andre væsentlige elementer er protein og fiber.

Et kontroversielt stof, der kan forbedre det kardiovaskulære system under kelation behandlinger er alkohol. Det er blevet bevist at drikke 1-1 og et halvt glas vin har dagligt gavnlige virkninger for hjertet. Dette er til debat, fordi mens det hjælper hjertet, alkohol har de modsatte virkninger på leveren; og bruge mere end den anbefalede mængde af alkohol kan også have negative virkninger på hjertet også. Med sådanne strenge grænser for forbrug fraråder de fleste eksperter brugen af alkohol under kelation behandlinger.

Andre ting at holde sig væk fra eller begrænse brugen af, er kaffe og salt. Kaffe øger blodets kolesterolniveauer. På grund af de dårlige effekter salt har på blodtrykket, er dens indtagelse begrænset til mindre end 3 gram om dagen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com