Hvad forårsager hjerte arytmi?

06/30/2013 by admin

Hjertearytmi, også kendt som dysrytmi, er en medicinsk tilstand, som er karakteriseret ved uregelmæssige slå af hjertet eller komplet overspringelse af et hjerteslag. De fleste tilfælde af hjertearytmi er generelt temmelig mild, og ikke fører til nogen videre medicinske risici, men i visse alvorlige tilfælde er hjertearytmi muligvis liv truer og kan endda føre til døden af enkelt. Der er forskellige faktorer, der kan ofte føre til udvikling af hjertearytmi hos personer.

Hjertesygdomme

Forskellige hjertesygdomme som hjerteanfald, slagtilfælde, Kongestiv hjertesygdom, blandt andre er ofte anset for at være en af de vigtigste faktorer, der fører til udvikling af hjertearytmi hos personer. Disse medicinske tilstande hæmme hjertet fungerer normalt, og alvorligt reducere pumpning effekten af hjertet, som et resultat der er reduktion af ilt og blod levering inde i kroppen på den enkelte, dermed øge chancerne for at udvikle hjertearytmi.

Narkotika og medicin

Visse kost piller såsom adipex, phentermine blandt andre anses for at være vigtige faktorer, som fører til udviklingen af hjertearytmi hos personer. Disse piller når det tages i overskud eller over en lang periode forringe overledning af impulser fra hjernen til hjertet af den enkelte, dermed forårsager unormal bankende af hjertet eller hjerte arytmi.

Chok og forhøjede niveauer af Insulin

Ifølge Dr. Elmer forfatter af bogen Bypassing bypass (offentliggjort i 2002), er chok også en af de vigtigste faktorer, der forårsager hjertearytmi hos enkeltpersoner. I en tilstand af chok stimulerer hjernen binyrerne til at producere adrenalin, hvilket igen øger puls afhængigt af situationen. Det er også blevet fundet, at forhøjede niveauer af insulin i kroppen også stimulerer binyrerne til at producere adrenalin dermed forårsager hjertearytmi, men den nøjagtige mekanisme for denne reaktion ikke er klar endnu.

Koffein

Koffein er også et af de vigtigste risikofaktorer, der fører til udvikling af hjertearytmi eller uregelmæssig hjerterytme i individer. Det er blevet konstateret, at koffein ofte fører til en tilstand kendt som tidlig beats eller flip-flops, som er et meget godartet form af hjertearytmi hvori hjertet slår for tidligt eller springer et beat helt undertiden.

Andre fælles faktorer

Forskellige andre fælles faktorer såsom alkoholisme, underernæring, blodpropper, overdreven motion og ændringer i strukturen i hjertet muskler er også nogle af de årsager, der fører til hjertearytmi i individer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com