Et søm svamp helbredelse ved hjælp af Vicks

07/04/2013 by admin

Et søm svamp helbredelse ved hjælp af Vicks

Neglesvamp er forårsaget af svampe invaderer huden omkring og under neglen. Mens den samme svamp kan forårsage fodsvamp, er en toenail svamp og fodsvamp forskellige betingelser, ifølge Mayo Clinic. Men, de kan både forekomme samtidig. Et søm svampeinfektion oftest opstår, når neglen er udsat for våde, varme miljøer såsom svedige sko. Der er medicinsk behandlinger til rådighed, herunder laser behandlinger. Der er også hjem retsmidler, der efter sigende har gode resultater. En af disse hjem retsmidler er et søm svamp helbredelse ved hjælp af Vicks.

Hvorfor Vicks?

Selv ved hjælp af Vicks for et søm svamp kur kan lyde langt ude, er det muligvis ikke. To af de ingredienser, der anvendes i Vicks er stærk svampedræbende midler. Thymol er en vigtig ingrediens. Det er afledt af timian olie. Timian olie er anvendt af herbalist for sin svampedræbende virkning. Den anden ingrediens, der er vigtigt er eucalyptus olie. Denne olie er også kendt blandt herbalists for sin evne til at bekæmpe svamp. Kamfer og menthol, der er til stede i Vicks kan også spille en rolle i kurere neglesvamp. Menthol hjælper især de andre ingredienser trænge neglen. Det skal bemærkes, at USA 's Food and Drug Administration ikke har godkendt Vicks til denne bestemte brug. Holde dette i tankerne, når du bruger den. Lægehjælp skal altid søges for svære tilfælde.

Ved hjælp af Vicks

Vask søm behandles med sæbe og vand og tør godt. Anvende Vicks rigeligt til søm og omkringliggende hud. Det er bedst at overlade søm åben til luften, men hvis det ikke er muligt bruge en bomuld sok til at dække. Bomuldsokker er vigtige, fordi de ikke fælde fugt omkring neglen og de så luften kan cirkulere. Denne behandling skal gøres to gange om dagen, indtil den berørte del af neglen vokser ud. Dette kan tage måneder. Det er almindeligt for neglen at vende mørkere, når behandling af neglesvamp med Vicks begynder.

Andre aktioner

Et søm svamp infektion er smitsom. Det kan spredes til andre negle på kroppen og til andre mennesker. Ikke deler søm grooming værktøj, og sterilisere dem efter brug. Undgå våde miljøer såsom offentlige brusere. Tillad sko til luft for en dag mellem iført være sikker på at de er tørre. Sandaler er den bedste måde at holde tånegle tørre og kølige og undgå fremtidige neglesvamp infektioner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com