BioEnergiser Detox

12/13/2013 by admin

I de seneste år har der været mange nye produkter omtales som "mund afvænning systemer." Alle disse systemer fungerer på en lignende måde: du placerer dine fødder i en lille balje og karret er pumpet med ioner genereret af en maskine. Disse ioner suppleant fra positiv til negativ polaritet, med tanken om, at din krop vil tage disse ioner gennem porerne i dine fødder, og tillægger og fjerne toksiner i dit system.Der er dog masser af grund til skepsis med BioEnergiser Detox fodbad.

Fordringer

BioEnergiser mund afvænning system blev udgivet i 2007. Selskabets hjemmeside hævder alle mulige fordele ved brug af deres produkt. Ifølge webstedet nødt man simpelthen til at sætte sine fødder i badet i 30 minutter og lad maskinen gøre sit arbejde. Dårlig hud, forkølelse og problemer med bihulerne, sløvhed, migræne og kropslugt, er alle symptomer på toksin oprustning i kroppen. Ifølge BioEnergiser, kan alle disse behandles med en mund afvænning. Firmaet anbefaler behandlinger af 30 minutter mindst to gange om ugen, i et kursus af 30 behandlinger samlede.

Resultaterne, hævder virksomhedens hjemmeside, "vil være fornyet energi niveauer, både fysisk og psykisk, med en generel følelse af velvære."

Skeptikerne

Der er imidlertid grund til at betvivle, at resultaterne af denne fodspa er helt nøjagtig.

En af de vigtigste stykker af beviser citeret af producenter af foden kurbade er ændringen af farve i badevandet. I begyndelsen af behandlingen er vandet klart; ved slutningen af behandlingen er vandet et skumle brun farve. Dette, det er ofte hævdet, er resultatet af toksiner bliver suget ud gennem fødderne. BBCS forbrugernes vagthund, en organisation, der hørte disse påstande gentagne gange, sætte dem til en meget simpel test. De løb maskinen med ingen i det ved hjælp af en Barbie dukke i stedet for en patient. Igen, vandet vendte brun. Dette, det viser sig, er en simpel biprodukt af metal elektroderne ruster i et bad salt vand.

Kort sagt, er der ingen videnskabelige beviser for, at disse foden kurbade giver noget, men en behagelig fornemmelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com