Hvordan du kan genbruge vandet i økosystemer

11/19/2013 by admin

Hvordan du kan genbruge vandet i økosystemer

I naturlige økosystemer, vigtige materialer såsom kulstof, er kvælstof og vand konstant genbrugt til at opretholde deres flow og balancen i økosystemerne. For vand, vandkredsløbet, en konstant gentaget processen med fordampning og kondensering, regulerer mange naturlige processer og sikrer, at ressourcen er konstant genbruges og tilgængelige. Som friske, drikkeligt vand bliver en stadig mere sparsom ressource, kan en nærmere undersøgelse af den måde, naturen genbruger vandet give betydelig indsigt i hvordan vi kan genanvende og bedre bruge vand, efterligne de naturlige processer i vandkredsløbet.

Instruktioner

Sand filtrering

• Lave huller i bunden af en 5-gallon spand. Brug kniven, lave små huller i bunden, så vandet kan filtreres gennem bunden. Du designer en sand filter, en simpel indretning baseret på den naturlige proces som økosystemer filtrere og genanvende regnvand. Når nedbør falder på jorden for at begynde vandkredsløbet, det enten løber på overfladen indtil nå en vandmasse eller langsomt filtre i jorden indtil nå grundvandet systemer. Under den langsomme proces med bevæger sig gennem jorden, fungerer jorden selv, gennem flere lag af sand og sten, som et filter, der gradvist fjerner urenheder fra regnvand, således forklare renheden af de fleste underground vand indskud.

• Fyld i bunden af spanden med et lag flere inches tyk af grus. Dette lag vil tillade vand at passere igennem den sidste fase af filtrering og ud af huller i bunden af spanden.

• Fyld resten af spand med sand, forlader kun omkring 6 inches af plads mellem den sand lag kant og kanten af spanden. Dette sand lag vil være den vigtigste filtrering agent i filteret sand.

• Tillad indholdet af filteret til at bilægge. Ryst spanden lidt og hæld små mængder vand gennem systemet.

• Hæld vand over sandet indtil du har fyldt resten af spanden. Vand vil langsomt filtreres gennem sand og grus indtil det strømmer ud af bunden af spanden. Denne teknik er nyttig, når genbrug gråt vand (nonseptic husholdningernes spildevand).

Fordampning og kondensering

• Lim 1-gallon container til bunden af indersiden af den større 5-gallon container. Du sikrer den lille beholder inde i den store container så nogle rum er forladt omkring den lille beholder og væggene i en større beholder. Være sikker på den store container er højere end den lille beholder, så 1-gallon container passer helt inde i større containeren; bruge ugiftige lim og tillade limen tørre inden starten.

Ligesom vandkredsløbet afhængig fordampning af vand (ofte fodret af grundvand) for at oprette nye rent vand, bruger denne enkle fordampning rensning metode sollys til filtrering af vand. Naturlige økosystemer har brug for en regelmæssig forsyning af rent vand til at opløse næringsstoffer og indlede kemiske og fysiske processer. Overfladevand, der allerede har opløste mineralske stoffer omfattet af fordampning, der forvandler vandet til gas og får den til at stige i atmosfæren, efterlod de opløste mineraler. Når vandet kondenserer i højde og falder igen som nedbør, det falder som rent vand og reinitiates processen. På samme måde, kan du bruge en simpel kontrolleret fordampning tank til at rense vand, genskabe den naturlige vandkredsløbet på en lille skala.

• Udfylde området mellem væggene i den lille beholder og den store beholder med vand. Den lille beholder bør forblive tom.

• Dække toppen af den store container med plastfolie og forsegle wrap med tape.

• Sted en rock eller lille vægt over midten af plastikfolie på ydersiden, vejer systemet ned så den plastikfolie afskalninger mod midten af den lille beholder.

• Placere systemet i solen. Gradvist, vil vand fra den store container fordampe, kondensere på den plastikfolie, dryppe ned den hældning, lavet i wrap af rock og falder i den lille beholder. Vandet i den lille beholder er blevet filtreret og genanvendt ved fordampning.

Tips & advarsler

  • Ved hjælp af lav-energi vandfiltrering metoder til genanvendelse af vand ikke kun sparer vand, men også energi. Husk dobbelt-fokus af lavenergi vandfiltrering, når du vælger mellem filtrering metoder og materialer.
  • Sørg for du teste alle filtreret vand til biotiske og kemisk forurening før indgåelse, et filtreringssystem fungerer og forsøger at drikke vandet.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com