Rollen af Ureter i ekskretionsorganerne System

11/07/2013 by admin

Rollen af Ureter i ekskretionsorganerne System

Din ekskretionsorganerne system er ansvarlig for at fjerne affald fra din krop. Urinlederne er en del af urinvejene og er afgørende for fjernelsen af urin fra din krop.

Ekskretionsorganerne System

Som du ånder, er kuldioxid udgivet af dine lunger. Sved kirtler bære affaldsstoffer ud af kroppen gennem porerne i din hud. Din kolon frigiver fast affald gennem afføring og dine nyrer filtrere flydende affald ud af kroppen i form af urin.

Hvordan nyrerne arbejde

Som blod flyder gennem dine nyrer filtrere de de uønskede mineraler, vand og et stof kaldet urea. Urea er en nitrogen-rige molekyle produceret af din krop. Dine nyrer tage disse uønskede stoffer og form urin.

Blæren

Din blære er placeret under dine nyrer og er pæreformet beholderen for urin. En voksen blæren kan rumme cirka to kopper af urin. Muskelsammentrækninger klemme blæren og urinen er frigivet fra blæren ind i et rør kaldet urinrøret og derefter ud af din krop.

Urinlederne

Dine nyrer og blære er forbundet af små rør, kaldet urinledere. Det er gennem urinlederne at urin passerer fra nyrerne til blæren.

Rollen af urinlederne

I en voksen er hver ureter omkring 16 til 18 inches lang. Uden urinledere, ville urin har ingen måde at rejse til blæren fra nyrerne til at blive udvist fra kroppen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com