Hvordan opstår en tatovering infektion?

12/05/2013 by admin

Alvorlige virusinfektioner

En af farerne for at få en tatovering er mulighed for alvorlig infektion. Fordi tatoveringer indebærer at have en nål pierce din hud, er det muligt for inficeret blod eller serum til at indtaste din blodbanen. En alvorlig risiko er muligheden for at blive smittet med HIV, Hepatitis B og Hepatitis C. Disse tre vira overføres alle fra blod-blod kontakt. Dette kan ske, hvis nåle, der anvendes på en smittet person derefter anvendes på en ikke-inficerede person. Dette blod eller serum kan ikke være synlige, selv når de findes i mængder, der er tilstrækkeligt til at forårsage infektion. For at forebygge mod dette, alle tatovering kunstnere og sælgere skal sterilisere alle udstyr efter hver brug.

Hudinfektioner

En anden fælles kilde til infektion fra at få en tatovering er på grund af forkert hygiejne eller på webstedet tatovering. Hudinfektioner kan ske på grund af udstyr, der ikke har været steriliseret eller fra fattige sterilisation betingelser i tatovering malkestald. Hudinfektioner kan også komme fra dårlig personlig hygiejne hos tatovør. Symptomer på en hudinfektion omfatter inflammation og hævelse, såvel som smerte, kløe eller rødme på infektionssted eller pus.

Forebygge infektioner

De fleste tattoo infektioner kan forhindres ved nøje at forske og vælge en god parlor og kunstner. Først bør du få en grundlæggende idé om hvad er ordentlig sterilisation procedurer at alle tatovering kunstnere skal bruge. Derefter, kig rundt i butikken for en maskine kaldet en autoklave, som er en type af ovn bruges til sterilisering. Du også kontrollere, at din kunstner korrekt steriliserer før du sætter på gummihandsker til at beskytte dig i løbet af processen. Dens også bedst hvis du insisterer på, at din kunstner bruger en ny nål snarere end en, der er blevet steriliseret. Endelig Følg alle instruktionerne til dig og hvordan du kan pleje og fastholde din nye tatovering.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com