Hvordan at rengøre safir tænder

11/01/2013 by admin

Hvordan at rengøre safir tænder

Alle drømmer om at have stærke og hvide tænder. For at opnå dette tænderne skal rengøres regelmæssigt, og du skal følge visse retningslinjer for sundhed. Safir tænder er tænder, der har undergået en tandblegning af en tandlæge. Det er en enkel procedure, der tager normalt mindre end to timer, forlader tænderne hvide og skinnende. For at bevare dine tænder, er det tilrådeligt at gå for dental kontrol regelmæssigt, især hvis du bemærker tand misfarvning eller pletter.

Instruktioner

• Børste tænderne safir regelmæssigt med anbefalede tandpasta eller gel. Dette fjerner madrester og holder dårlig ånde væk. Nogle mouthwashing gels indeholder fluor, som fastholder tænder hvidhed. Vælge en passende pensel, der har bløde børster til at beskytte din emalje lag. Det er tilrådeligt at have din mund renset mindst tre gange om dagen.

• Floss tænderne safir på en regelmæssig basis. Dette hjælper med at forebygge huller i tænderne og fjerner plak fra mellem tænderne. Safir tænder, bruge tandtråd, der er ordineret af din tandlæge.

• Undgå at spise usunde fødevarer. For at opretholde god safir tænder, bør du undgå fødevarer, der kan plette dine tænder. Sådanne fødevarer omfatter sukkerholdige stoffer, slik, alkohol, tobak, kaffe og sodavand. Det endelige resultat når du hengive sig til sådanne fødevarer er svag, misfarvede og misfarvede tænder.

• Spiser en varieret kost. Du skal opretholde en afbalanceret kost for at have stærke tænder. Grøntsager og frugter giver tænder med de nødvendige vitaminer og calcium til at holde tandkødet, sund og stærk. Holde et glas vand i nærheden og sip på det hele dagen.

• Besøge en tandlæge til regelmæssig checkups. En tur til tandlægen mindst to gange årligt anbefales. Tandlægen bruger kridtning formler, der holder dine tænder hvide og sunde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com