Ben elevatorer hjælpe dig tabe sig?

10/18/2013 by admin

Ben elevatorer hjælpe dig tabe sig?

For at tabe sig, du har brug at brænde flere kalorier gennem aktivitet og spise færre på måltider og snack tid. Ben elevatorer kan være en fælles tilføjelse i fitness rutiner fra Pilates til Jazzercise, men de er ikke en stor kalorieindhold brænder. Begynder motionister kan bruge ben elevatorer til at opbygge styrke og tone, og atleter kan bruge dem til rigtige muskel ubalancer. Ben elevatorer alene, vil dog ikke hjælpe dig med at tabe.

Kalorieindhold brænde

Ben elevatorer er en type af calisthenic, en øvelse ved hjælp af simple bevægelser til at øge organ styrke og fleksibilitet uden at bruge nogen form for udstyr. Jumping jacks, push-ups, kropsvægt squats og krabbe ture er andre eksempler på gymnastik. En komplet gymnastik workout rutine, der involverer dynamiske bevægelser til at hæve din puls kan brænde op til 143 kalorier på 30 minutter til en 140-pund person. En halv time af ben elevatorer alene, kommer fordi de er normalt gøres fra en stationær position og ikke måleligt hæve din puls, ikke til at forbrænde så mange kalorier. For at miste et pund af vægt, du har brug at forbrænde 3.500 flere kalorier end du indtager. Mere effektive måder at oprette at kalorieindhold brænde gennem motion kommer fra store, vægtbærende bevægelser såsom løb, power walking eller danse aerobic.

Lean Body Mass

Øge din procentdel af lean body mass skaber en mere tonet udseende og hjælper øge dit stofskifte. Muscle brænder et større antal kalorier i hvile end fedt, så selv når du hviler du bruge op energi, i stedet for at lagre mere som fedt. For folk nye til styrketræning, kan legemsvægt øvelser som ben elevatorer, hjælpe med at udvikle muskel. Når du kan nemt udføre 12 eller flere ben elevatorer uden at føle træthed i dine muskler, skal du tilføje vægt for at opbygge ekstra muskelmasse og blive stærkere. Du kan loop en modstand band omkring lårene, som du ben lift, for eksempel, hvis du vil oprette denne modstand. Bandene kommer i forskellige niveauer af spænding, så du kan fortsætte med at øge modstanden som du fremskridt.

Spot uddannelse

Hvis du håber ben elevatorer vil hjælpe trim området låret af uønskede vægt, vil du blive skuffet. Den eneste måde at slanke trouble områder, ligesom lår for kvinder, er at tabe sig over det hele. Ben elevatorer kan tilføje tone til regionen låret, når du har mistet overskydende fedt dækker musklerne.

Strategi

Ikke give op på ben elevatorer, fordi de ikke er en quick fix til en slankere du. De tog den ydre lår og hofte muskler, der spiller i vigtig rolle for at stabilisere bækken. Når de indgår som en del af en komplet vægttab strategi, merværdi ben elevatorer. Formål at fuldføre mindst 250 minutter af moderat intensitet cardio ugentligt, som Rask gang. Dette kommer ud til omkring 50 minutter om dagen, fem gange om ugen, og har vist sig at anspore betydeligt vægttab, ifølge American College of Sports Medicine. Ben elevatorer kan være en øvelse i en komplet styrke-træningsprogram, der behandler alle de store muskelgrupper--hofter, ryg, brystet, ben, arme, mave og skuldre - to gange ugentligt. Spise et lavt kalorieindhold kost bestående af sunde, uforarbejdede fødevarer er også vigtigt når de forsøger at tabe vægt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com