Majssirup allergi hos spædbørn

09/27/2013 by admin

Majssirup allergier er ikke blandt de mere almindelige allergi set hos spædbørn og børn, men de er lige så farlig. Et barn med en allergi over for majssirup vil sandsynligvis være allergisk over for alle produkter med majs ingredienser i dem. Majssirup er almindeligt forekommende i forarbejdede fødevarer, så det er vigtigt at læse alle fødevareetiketter. Hvis der er en familie historie af majssirup allergier, bør forældre forsigtige, når vi indfører fødevarer med majssirup til en baby.

Symptomer

En baby har en allergisk reaktion på majssirup vil vise symptomer på en udslæt eller nældefeber, hævelse af ansigt eller tunge, og/eller mave smerter. Mere alvorlige symptomer er vejrtrækningsbesvær eller anafylaksi.

Test

En hud pik eller RAST test udført af en læge kan bestemme en majs allergi. Fjerne majssirup fra en baby kost og observere et fald i symptomer kan også hjælpe med at diagnosticere en majs allergi.

Ingredienser

Majssirup, bagepulver, konditorer ' sukker, majsmel, majsstivelse, dekstrin, dextrose og fructose er alle ingredienser, der indeholder majs. Mange børn korn og fødevarer indeholder en eller flere af disse ingredienser. Babyer menes at have en majs allergi bør ikke fodres med majs-baserede korn eller brød.

Behandling

Undgå fødevarer med majssirup eller ingredienser fremstillet med majs er den eneste kur. Antihistamin medicin hjælper med at reducere eksisterende og mindre alvorlige symptomer.

Usandsynligt kilder

Spor af majs kan findes i usandsynlige steder som medicin og salver, så læse etiketter på disse produkter er vigtig, også.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com