Kød-fri proteinkilder

02/16/2010 by admin

Kød-fri proteinkilder

Protein er en integreret del af din kost. Ifølge highproteinfoods.net, er protein nødvendigt "at vokse muskler, hår, negle, hud og indre organer." USDA rapporterer, at den anbefalede daglige tilførsel af protein for voksne er 0,8 g/kg kropsvægt. Dette betyder, at "en 150-pund voksen ville kræve 54 gram kvalitets protein dagligt." Selv om kødprodukter er højt proteinindhold, er der masser af ikke-kød alternativer, der er også rige på protein.

Mejeriprodukter

Fitbuff.com udarbejdet en top ti liste af fødevarer med højt proteinindhold. Selv om mad som laks, kylling og tun øverst på listen, gøre mejeriprodukter også top ti. Mælk, yoghurt og hytteost er alle opført som værende gode kilder til protein. Ifølge USDA har 3 ounce af magert kød omkring 25 gram protein. Til sammenligning har en kop yoghurt eller mælk omkring 8 gram. En halv kop hytteost har cirka 15 gram. Tilføje et glas mælk eller spise yoghurt eller hytteost til dessert er en nem måde at øge din daglige indtag af protein.

Æg

Det er ingen hemmelighed, at æg er en god kilde til protein. Ét stort æg har omkring 7 gram protein. Æg er en fælles mad i de fleste kostvaner. Prøv at spise et kogt æg til morgenmad eller blot tilføje nogle hårdkogte skiver til en salat til at øge dit proteinindtag.

Nødder

Nødder er ikke den mest almindelige fødeemne i de fleste kost, men de har deres fordele. Nødder som mandler, peanuts og cashewnødder er alle store kilder til protein. Ifølge, Fitbuff.com 1/4 kop mandler har 8 gram protein, 1/4 kop af peanuts har 9 gram og 1/4 kop af cashewnødder har 5 gram. Selv 2 spsk jordnøddesmør har 8 gram protein. Dog må holde for øje at nødder også er en kilde til fedt og bør ikke spises i store mængder.

Proteintilskud

Selvom der er mange højt proteinindhold fødevarer, der kan føjes til næsten nogens kost, er der også et stort udvalg af proteinprodukter specielt designet til bodybuilding samfundet. Disse produkter omfatter pulvere, shakes og barer. Check out muscleandstrength.com for a more complete list of the many protein supplement products available.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com