Om pincet

10/12/2016 by admin

Om pincet

Pincet er værktøjer, der bruges i medicin af læger og kirurger til at spænde på ting, der er for lille til at fange med deres fingre. De kan også bruges til at holde tingene foldede når Luftfartsforetagendet skal deres hænder til at gøre andre ting. De anvendes i mange lægelige operationer i forskellige felter. Der er også et par forskellige typer af pincet, der varierer på den måde, de fungerer på og placeringen af deres hængsel.

Betydning

Pincet er en meget vigtig og nyttig værktøj i medicinske operationer. Uden dem ville kirurger har svært ved at nå dele af kroppen, såsom vener eller arterier, uden at skade i nærheden dele, som kan komplicere operationen. Ikke kun gør de mange kirurgiske operationer, lettere og hurtigere at fuldføre, de er også vigtige i forbindelse med fødsel hvor der er komplikationer med barnet. I dette tilfælde kan pincet hjælpe mor levere babyen uden at beskadige enten.

Historie

De moderne pincet blev skabt i 1600 af Peter Chamberlain. De blev holdt en familie hemmelighed for generationer og blev brugt i ved hjælp af fødslen af familien indtil 1734, da betænkningen tilfælde for jordemødre lækket pincet design. Tre forskellige varianter af værktøjet blev lavet og brugt til medicinske formål på tidspunktet. I 1929 var der over 550 forskellige sorter af pincet, der blev brugt til en bred vifte af medicinske handlinger udover fødsel.

Identifikation

Blandt de forskellige typer af pincet er der bare om to forskellige designs, som du kan bruge til at identificere enheden. Pincet er hængslet enheder med flade overflader på enden, der kommer sammen for at klemme eller holde ting sammen. Hængsel til pincet kan enten være i den modsatte ende af disse flade overflader, hvilket gør dem ser ligesom overdimensionerede pincet, eller i den i midten af tang, som vil se mere som saks uden vinger.

Typer

Der er tre hovedtyper af pincet, der kan diskuteres. Den første ligne pincet. Disse er hængslet i den ene ende, med fastspænding flade dele i den modsatte ende. De to andre typer er hængslet i midten og ligne saks med flade ender i stedet for knive. Disse kan enten være ulåst hængsler, som kræver konstant kraft skal placeres på dem, eller låst pincet, når foldede, kan låses i denne position, således at de ikke behøver at blive afholdt under en operation. Pincet er som regel lavet af metal, selvom der er plast typer, som kun skal bruges én gang, før de bortskaffes.

Fordele

Pincet bruges i kirurgi gør det nemmere for lægerne at forstå dele af kroppen, der kunne være svært at gøre med fingrene. De kan bruges til at holde gaze i åbne sår eller dybt ind i kroppen til at stoppe blodet falder uden at beskadige i nærheden organer eller blodkar. I levering af børn har de mulighed for medvirken i en smidig og hurtig levering, der kan være fremkaldt uden at skulle ty til et kejsersnit operation.

Advarsel

Der er negative resultater, der kan opstå fra brug af pincet i levering af et barn, både påvirke moderen og barnet. Pincet er mildt invasiv og når de anvendes i medvirken fødsel kan forårsage skader på de indre væv og fødselskanalen af moderen. Da der er altid nogle kraft, der skal bruges, kan denne skade være alvorlige, når pincet i hånden af en uerfaren læge. Barnet kan også komme til skade når pincet bruges. Trykket er anvendt til hovedet og halsen på barnet, da det er trukket ud, som kunne påvirke følsomme knogle justering og forårsage blå mærker i huden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com