Hvorfor raiser koffein puls?

06/02/2013 by admin

Hvorfor raiser koffein puls?

Introduktion

Koffein er et psykoaktivt stimulerende alkaloid, der kan findes i mange naturlige produkter som kaffe, te, guarana, yerba mate og te. Ifølge International Journal of Food Sciences og ernæring forbruge omkring 80 procent af amerikanerne koffein dagligt, med et gennemsnitligt indtag på omkring 280 mg. En af de mest mærkbare bivirkninger fra koffein er en stigning i hjertefrekvensen.

Stimulerende

Vigtigste grund til koffein øger puls er dens stimulerende egenskaber. Koffein tager cirka 45 minutter til at blive absorberet i blodbanen. Når der, koffein kan gøre sin vej til hjertet, hvor det fungerer som en stimulans af bindende, eller knytte sig til specifikke receptorer på hjertet væv forårsager pulsen til at stige.

Kinase

Én gang på hjertet, koffein efterligner handlinger af adrenalin og binder med receptorer, der er almindeligt anvendt af enzymer til at blokere produktionen af cAMP (cyklisk adenosin fra). Lejren er et stof, der aktiverer protein kinase, som producerer adenosin trifosfat (ATP) behov for muskelsammentrækninger og afslapning i hjertet. Forhøjelse af ATP får hjertet til at slå hurtigere.

Adenosin

Koffein også lægger sig til områderne P-site af adenosin receptorer. Adenosin er et kemisk stof i hjernen, der sinker nerve celleaktivitet. Det er for det meste bruges af kroppen, når det er tid til at sove. Koffein har evnen til at efterligne adenosin, og ved at gøre så kan knytte til adenosin receptorer. Dette blokerer adenosin fra bindende til cellerne. Fordi koffein er en stimulans, er nerve celleaktivitet øget, i stedet for det fald, der normalt ville opstå fra adenosin. Hypofysen derefter bemærker stigningen i nerve celleaktivitet og fortolker det som en nødsituation i kroppen. Dette forårsager hjernen til at aktivere kroppens "fight eller flight" respons. Denne reaktion forårsager hypofysen til at frigive hormoner, der aktiverer binyrerne. Binyrerne frigive igen hormonet adrenalin for at reagere på "emergency." Adrenalin derefter reagerer, forårsager hjertet til at slå hurtigere forberedelse til behovet for at køre eller kæmpe i en nødsituation, selv om ingen nødsituation eksisterer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com