Hvordan til at tabe sig og styre din vægt

09/18/2016 by admin

Hvordan til at tabe sig og styre din vægt

Mens nogle mennesker spiser hvad de ønsker, og aldrig få vægt, kæmper andre med at forsøge at tabe blot 1 pund. Og når vægten er tabt, at holde det ofte skaber en anden udfordring. Når du opretter et vægttab plan, er det vigtigt at sørge for, at planen er realistisk og bæredygtigt over tid.

At tabe sig

Vægttab opstår når du forbrænder flere kalorier du end tage. Dette opnås ved at spise mindre og/eller udøver mere. Hvis dit vægttab forsøg er slået fejl i fortiden, forsøge at identificere, hvad der gik galt. At miste og vedligeholde din vægt kræver en permanent livsstilsændring. For at dette kan ske, skal ændringerne være praktiske. For eksempel, er der en høj sandsynlighed for, at en kostplan, der efterlader dig sulten vil mislykkes.

Sætte mål

Check din nuværende vægt og bestemme, hvor meget du ønsker at tabe. Beregne antallet af kalorier du spiser normalt. Et pund er lig med cirka 3.500 kalorier. For at miste 1 pund pr. uge, reducere din daglige indtagelse af 500 kalorier eller 1.000 kalorier til at tabe 2 pounds. Være realistisk omkring dine mål og milepæle. For eksempel starte med at tabe 5 pounds i 30 dage. Veje dig hver uge for at overvåge fremskridt. For at få den mest præcise vægt, veje dig selv første ting om morgenen efter at have afføring. Fejre opnåede mål med en nonfood-behandling.

Ændre, hvordan du spiser

Mens at reducere dit kalorieindtag er afgørende for at tabe sig, er typerne af fødevarer, du spiser vigtig for. Planlæg dine måltider på forhånd for at undgå fristelsen til at spise noget usundt. Fødevarer med højt fiber såsom frugt og grøntsager fordøje langsommere, hjælper dig til at føle fuld længere. Læse fødevareetiketter, meget opmærksomme på portionsstørrelser. Spise store portionsstørrelser potentielt fører til overspisning. Gøre at spise sunde fødevarer omdrejningspunktet for din kostplan mens det stadig tillader dig selv at lejlighedsvis Forkæl dig selv i din favorit mindre sunde fødevarer.

Komme i gang

Vægttab opstår hurtigere hvis du kombinere spise mindre med motion. Antallet af kalorier brændt varierer baseret på type, længde og intensitet af aktiviteten. For eksempel, kan en time af høj-effekt aerob øvelse brænde ca 500 kalorier, mens gå kan brænde 200. Oprette en øvelse rutine, som du kan styre løbende, selv efter du nå dit vægttab mål. Hvis tid er et problem, ser efter måder at integrere motion i din normale rutine, som at gå i din frokostpause.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com