Hvordan adskiller Major Depressive Disorder & nedstemte lidelse?

05/22/2013 by admin

Hvordan adskiller Major Depressive Disorder & nedstemte lidelse?

Depressiv lidelse er kendetegnet ved pludselige udbrud af en alvorligt nedtrykthed, der dominerer dit liv og gør det vanskeligt at funktion. Dystymi, er en kronisk, moderat deprimerede stemning, der er mere langsigtede. Dystymi kan ikke gøre det umuligt at funktion, men det gør antaste jeres leve livet fuldt ud.

Diagnosticering Major Depressive Disorder

I rækkefølge for en diagnose af MDD skal tages i betragtning, skal du have en pludselig ændring i dit humør og føler meget deprimeret i mindst to uger; eller du skal have mistet evnen til at føle glæde eller interesse i dit liv.

Andre symptomer på Major Depressive Disorder

Hvis ã¦ndringen pludselige humør er ledsaget af fem yderligere symptomer fra listen nedenfor, kan du blive diagnosticeret med MDD. Symptomerne omfatter: sorg, manglende vilje til at gøre noget, vægttab eller gevinst, overdreven sove eller søvnløshed, fidgetiness eller langsommelighed, træthed, følelser af værdiløshed, koncentrationsbesvær eller tanker om døden.

Symptomer på dystymi

På den anden side, hvis du har været plaget af en generelt lav humør det meste af dagen for de fleste dage i mindst to år, en diagnose af dystymi, vil blive overvejet.

Diagnnosing dystymi

For en diagnose af dystymi skal foretages, skal du have to af disse symptomer: lavt selvværd, koncentrationsbesvær, træthed, afmagt, for meget sovende eller spise eller ikke nok.

Søge professionel hjælp

Hvis du har depressive symptomer bør du konsultere en medicinsk eller mental sundhedsprofessionel til at modtage en korrekt diagnose. Behandling er tilgængelig for både MDD og dystymi, og omfatter kognitiv adfærdsterapi og anti-depressivt medicin.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com