Hvordan man forebygger præmenstruelle Acne og bumser

06/15/2013 by admin

Hvordan man forebygger præmenstruelle Acne og bumser

Ifølge KidsHealth.org, præmenstruelle acne og bumser påvirke omkring syv ud af 10 kvinder og er forårsaget af et hormon kaldet progesteron. Desværre, ingen mængde af lotion, vask eller acne behandlinger kan hjælpe med at forhindre præmenstruelle acne. Denne type af bums forebyggelse kræver en mere langsigtet løsning. Der er et par forskellige fødevarer for at undgå, såvel som nogle enkle liv ændringer, der kan hjælpe med at mindske flare-ups, før og under din menstruation.

Instruktioner

• Tage vitamin B til at reducere acne under menstruation. B6-vitamin hjælper også med at afhjælpe præmenstruelle symptomer såsom depression, oppustethed og moodiness. Fødevarer med vitamin B6 omfatter frugt og grøntsager, bønner, korn og korn.

• Start træning før du er præmenstruelle og etablere en regelmæssig rutine. Motion dagligt i mindst 30 minutter. Acne er værre, når du er træt og usunde. Regelmæssig motion hjælper med at holde dig sund.

• Spise en velafbalanceret kost. Tal med din læge om hvilken type kost er bedst for dig. Generelt bør du prøve en fedtfattig kost med flere portioner af ikke-citrus frugter og grøntsager om dagen, plus hele kerner, fiber og masser af vand.

• Undgå sukker, kunstige sødestof, koffein, hvidt mel, alkohol og nikotin når du er præmenstruelle. Begrænse frugt indtag til kun tre portioner pr. dag. Citrusfrugter kan forværre acne, mens en kost af forarbejdede og raffinerede fødevarer frarøver kroppen af essentielle fedtsyrer, der forårsager hormonelle acne.

• Besøge din læge for at få en recept på p-piller. Hormoner i p-piller hjælpe med at skabe balance mellem de hormoner, der forårsager acne. P-piller også lindre andre symptomer på PMS.

• Reducer stress under PMS med meditation, yoga, massage eller kreative alternativer som maleri eller skriftligt. Acne kan blive værre, hvis du er under en masse stress.

Tips & advarsler

  • Risikoen ved at tage p-piller indeholder hjerteanfald, slagtilfælde og blodpropper. Konsultere din læge før du tager nogen form for prævention medicin.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com