Ergoterapi Job for skulderen

05/08/2010 by admin

Ergoterapi Job for skulderen

Ergoterapi for skulderen gør det muligt for patienten at genvinde brugen af de berørte arm. Det primære mål at genoprette evnen til at udføre hjem, arbejde og fritidsaktiviteter bidrager til at skabe den ergoterapeut individualiseret, opgaveorienteret behandlingsregime.

Historie

Ifølge den medicinske University of South Carolina, er erhvervet af ergoterapi næsten hundrede år gamle. Ergoterapeuter brug deres evner til at hjælpe børn og voksne, hvis evner er begrænset af sygdom, skader, fødsel defekter såsom autisme, social armod og aldring. Ifølge HealthProNet.org, ergoterapeuter også hjælpe hjemløse og folk der lider af narkotika og alkohol afhængighed.

Fordele

Skulder problemer relateret til fosterskader, skade eller sygdom påvirker livskvaliteten og uafhængige funktion. Ifølge amerikanske ergoterapi Association, Inc., behandling øger og forbedrer patientens evne til at fungere i sit miljø.

Behandling

Ud over vurderingen af fysiske handicap henføres til skulderen, indebærer behandlingen identificering og håndtering af psykologiske og kognitive problemer, der negativt kan påvirke det vellykkede resultat af behandlingen. Ved påbegyndelse af behandling hjælper terapeuten til at maksimere patientens evner til at rumme hans individuelle behov. Ifølge ShoulderDoc.co.uk, er ved at simulere egenomsorg, hjem management, arbejde og fritids aktiviteter, terapeuts mål at hjælpe patienten til at opnå det optimale niveau af ydeevne til den afficerede ekstremitet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com