Nyreinsufficiens prognose

04/28/2010 by admin

Nyreinsufficiens prognose

Nyreinsufficiens, eller nyresygdom, er en tilstand, der reducerer nyre funktion og forringer kroppens evne til at udskille affald og overskydende væske. De fleste tilfælde af denne sygdom er forårsaget af hypertension eller diabetes og nyresygdom udvikler sig normalt langsomt.

Prognose

Ifølge den amerikanske National Library of Medicine, nyreinsufficiens er ikke helbredes, men symptomerne kan kontrolleres med behandling. Patienter med denne betingelse kan kræve behandling i hele hele deres liv.

Tidlige symptomer

Nyre sygdom patienter kan opleve træthed, hovedpine og tør kløende hud. Uventet vægttab, tab af appetit og kvalme kan forekomme med denne lidelse.

Avanceret symptomer

Patienter kan udvikle let blødning og blå mærker overdreven tørst og nervesystem effekter som koncentrationsbesvær, sløvhed og forvirring som nyreinsufficiens forværres.

Behandling

Læger kan ordinere medicin for at hjælpe patienter med nyre sygdom kontrollere deres blodtryk, blodsukker og kolesterol. Læger kan ordinere en særlig kost, der begrænser en patients indtagelse af væsker, proteiner og elektrolytter.

Ende fase nyresygdom

Patienter med nyreinsufficiens er tilbøjelige til at udvikle ende fase nyresygdom, hvis de ikke får behandling for deres nyresygdom. Personer med ende fase nyresygdom har mindre end 10 procent af normale nyre fungerer.

Udgangen etape prognose

Udgangen etape nyre sygdom patienter vil dø af ophobning af overskydende affald og væske i kroppen, hvis de ikke får nyre dialysebehandling eller en nyretransplantation.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com