Hvordan man vælger en solcreme

03/19/2010 by admin

De fleste mennesker ved, at solcreme er vigtigt på en varm, solrig dag. Solcreme beskytter en persons huden mod skadelige UV-stråler, gør det muligt for afslappet, sikker udendørs nydelse. Trods udbredt berygtet solcremes betydning ved få forbrugerne, hvad man skal kigge efter i en solcreme. Du vælger den bedste solcreme er afgørende for at sikre, at du undgår kortsigtede solskoldning og langvarig hudskader. Der er en række faktorer, der skal overvejes, når du køber en flaske solcreme.

Instruktioner

• Sørg for solcreme beskytter mod UVA og UVB lys bølgelængder, som anbefalet af REI, en camping og udendørs speciale butik. Kontrollere flaske for at lære, hvilke typer af UV lys som solcreme er konstrueret. De fleste solcreme vil indslag UVB beskyttelse for at beskytte huden mod solskoldning. Kun visse produkter har også lige så vigtigt UVA-beskyttelse for at beskytte huden fra dyb-gennemtrængende, langsigtet skade.

• Kig til den mest effektive FDA godkendt UVA blokering agenter på markedet. Tjek den solcreme etiket for avobenzone, ecamsule, zinkoxid eller titanium oxid ingredienser. REI forklarer, at disse fire ingredienser er mest effektive blandt 17 FDA godkendt UVA blokkere.

• Læse etiketten for at sikre en solcreme ikke bruge para - aminobenzoesyre (PABA). PABA plejede at være en fælles ingrediens, men nu er det sjældent bruges. Et par udvalgte mærker stadig indeholder denne ingrediens. PABA kan forårsage allergiske reaktioner og generelt bør undgås.

• Hvis svømning eller kraftig fysisk aktivitet er planlagt, overveje vandtæt mærker af solcreme. Ellers er ikke-vandtæt mærker tilstrækkelige og billigere.

• Afgøre den mest hensigtsmæssige SPF rating til dine behov. SPF 15 vil fungere godt for en kort og casual udflugt i baghaven. Et forlænget ophold udenfor vil kræve SPF vurderinger fra 30 til 50. En rating på 30 er en god all-round solcreme, så du kan vandre, lejr eller endog svømme for timer på en gennemsnitlig dag uden solskader. Intens, ekstra solrige dage, eller at beskytte sarte hud eller børns hud, er en rating på 45 eller 50 ideelt. Husk på at en højere SPF rating vil føle sig mere "smattet" og tyk på huden.

Tips & advarsler

  • Husk, at selv de såkaldte "vandtætte" produkter behandles i trin 4 i sidste ende vil fortage sig, og du skal genanvende alle 90 minutter.
  • Ikke bruge solcreme på spædbørn under 6 måneder og følg alle retningslinjer som angivet af etiketten. Et spædbarn hud er mere tilbøjelige til at absorbere solcreme kemikalier.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com