Sjove øvelser for seniorer

10/22/2012 by admin

Sjove øvelser for seniorer

Fysisk aktivitet gennem de sundhedsmæssige fordele, det giver, kan mindske mange af risiciene, der falder og andre udfordringer over for seniorer. Ifølge National Institute på aldring (NIA), bør motion fokusere på udholdenhed, styrke, balance og fleksibilitet. Motion for seniorer skal være sjovt og koordineres med aktiviteter, der ideelt set hjælper senior udføre hverdagsopgaver som dressing eller badning.

Udholdenhed

Udholdenhed øvelser forbedre vejrtrækning og puls. En simpel udholdenhedstræning for seniorer gåafstand. For at gøre gåtur sjovt, gå geocaching - en treasure jagt spil ved hjælp af en GPS. Målet med turen er at finde skatten, kendt som en "cache". Geocaching.com lister alle cacher tilgængelige i et område, og hjemmesiden Handicaching.com giver tilgængelighed anmeldelser relevante for senior kørestolsbrugere.

Styrke

Små forbedringer i muskelstyrke kan forbedre en senior evne til at forblive uafhængige. Med nedsat muskelstyrke, kan det være svært selv at komme ud af en stol. "Reverse musikalske stole" spillet forbedrer benstyrke og spilles sjov med en gruppe af seniorer. Hver senior skulle sidde på den forreste kant af en robust, armless stol med hans eller hendes fødder fladt på gulvet, skulder-bredde fra hinanden og arme udvidet, så de er parallelle med gulvet. Start musikken, og når, der ringer siger "stop", musikken stopper, og hvert senior langsomt står op og derefter langsomt sidder tilbage. Understrege, at hastighed ikke er målet, men temmelig langsom og kontrollerede bevægelser. Gentag 10 15 gange, giver forskellige seniorer en chance for at være, der ringer. Hvile og derefter gentage en yderligere 10 til 15 gange.

Balance

Balance øvelser støtte i falder forebyggelse ved at forbedre en senior evne til at genvinde sin balance, når hun går på ujævnt underlag. Wii Balance Board ligner meget en hjem vægt skala, og ifølge en 2010 artikel i "Gangart og kropsholdning" er meget effektive på at vurdere balancen. I 2009 begyndte Nebraska Universitet en undersøgelse for at vurdere Wii Balance boards evne til at forbedre balancen i Alzheimers patienter. "Wii Balance Board Tetris" er et spil, der har øverste flytte hendes vægt venstre, højre, frem og tilbage for at flytte de faldende Tetris blokke. Seniorer med dårlig balance bør hold på en støtte, når man spiller Wii Tetris indtil balance forbedres.

Fleksibilitet

"Wall of Fortune" game øger fleksibilitet i arme, bryst og skuldre. Oprette "Formuer" på foldede stykker papir og Mal dem til væggen i varierende højder. Formuer bør være morsomt og over toppen, såsom "du modtager af Nobels fredspris for endelig at få dine børn til at stoppe kampene." Har den ledende stå lidt mere end armslængde fra væggen med fødder skulder-bredde fra hinanden. Han skal læne sig frem og sætte sine håndflader fladt på væggen, og samtidig holde hans tilbage lige, "walk" hænderne op ad væggen indtil hans arme er så høje, som de kan komfortabelt gå. Har ham holde armene overhead for 10-30 sekunder og derefter gå sine hænder ned igen. En spotter bør holde nærliggende i tilfælde af at han mister sin balance. Senior skal gøre øvelsen tre til fem gange, endelig modtager den højeste lykke han kunne nå i alle sine forsøg. Målet med øvelsen er at nå højere som de fremskridt, så de bedre formuer bør være højere på væggen. Har en senior skrivning gruppe oprette formuer for ekstra morskab.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com