Allergi Vs. kolde Slim farve

11/10/2012 by admin

Allergi Vs. kolde Slim farve

Forskellen mellem allergier og forkølelse er nogle gange svært at skelne, men Slim bliver udvist fra næsen kan ofte angiver slags sygdom du oplever.

Slim

Slim er en tyk, slimede væske, der giver vores kroppe med et forsvar mod fremmede stoffer, der kunne skade os. Det findes i de fleste af kroppens organer, herunder næse, hals, lungerne, tarme og fordøjelsessystemet.

Allergi

Slim produceret, når du oplever allergi tendens til at være klar og løbende og er benævnt post-nasal drop, som opstår, når du har overskydende Slim drypper ned på bagsiden af din næse eller hals.

Kolde

Slim tilknyttet en virus har tendens til at ændre farve i løbet af infektionen. Forkølelse har tendens til at sidste fem til syv dage, og hvis du oplever en feber på mere end 101 grader du kunne opleve bihulebetændelse og bør se en læge.

Andre forskelle

En anden Hovedforskellen mellem koldt og allergi symptomer er, at du normalt opleve kløe omkring øjne, hals eller ører med en allergi. Allergi tendens til at vare længere end forkølelse, så godt.

Behandling

Der er mange produkter på markedet, såsom Mucinex, til at lindre ubehag forbundet med overskydende Slim oprustning, og en række nationale apoteker har deres eget mærke af slim relief produkter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com