Hvad er behandlingerne af sprukne læber i et spædbarn?

10/25/2012 by admin

Dit lille barn har sprukne læber, og du er i en vanvittig at gøre dem helt igen. Ikke at bekymre sig; der er nogle tid-testet, hurtig-brand løsninger, der er billige og nemme at anvende.

Lad naturen arbejde

Dit spædbarn har sprukne eller sprukne læber, og du har brug for en hurtig løsning. Der er ingen grund til at haste til lægen; der er nogle store hjem retsmidler. Men før du anvender noget til dit lille en læber, kan du vente et par dage til at lade dem helbrede naturligt. Hvis de stadig er revnet (eller hvis du ikke kan vente), der er flere mulige behandlinger.

Vaseline, Lanolin og olivenolie

Forsigtigt anvende Vaseline til dit spædbarn læber. Vaseline har eksisteret så længe det har en grund; Det er en effektiv hud fugtighedscreme og børnelæge-anbefalet. En alternativ løsning er lanolin. Mens Mothering.com hjemmeside nævner dårligdomme af lanolin, er det et produkt behandling af valg for nogle moms når det kommer til krakket og sprukne læber. Endelig, en dab af olivenolie holder læberne fugtige mens naturen helbreder dem.

Ændre klimaet og kost

Der kan være klimatiske eller diætetiske faktorer, der bidrager til dit barns sprukne læber. Disse omfatter overdreven udsættelse for sol, ekstremt tørre eller kold luft, allergiske reaktioner over for mundskyl og tandpasta, sure fødevarer, allergier, og måske endda dehydrering. I sidste ende, hvis symptomerne vedvarer, eller du er bange for dehydrering kan være ansvarlig, kalde din børnelæge. Hun kan anbefale en hjem luftfugter eller teste barn for allergi, men mest sandsynligt, det er ikke så alvorligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com