Naturlige kilder til Protein

10/20/2012 by admin

Når folk tænker på protein, tænker de på kød. Kød er en utrolig populær proteinkilde, og mange tænker kun på kød til deres proteinbehov. Andre vil vise for at supplere pulvere og shakes, der har høje niveauer af protein. I virkeligheden er der flere naturlige kilder til protein, der kan hjælpe dig med at få protein niveauer du har brug for uden hjælp fra nogen kosttilskud.

Om Protein

Protein er vigtigt for kroppen på flere måder. Ifølge NutritionData, protein "er en af de grundlæggende bestanddele af fødevarer og gør alle liv muligt." Protein er nødvendig for at sikre, at dine muskler reparere sig selv og fortsætte deres vækst. Det er også vigtigt for at sikre, at din hud, hår og negle er sund, som de er lavet af, blandt andet protein.

Kød

Kød er kendt som en god proteinkilde, og med god grund. Kød, fjerkræ og fisk og skaldyr har store mængder af protein. Ifølge Laurens Fitness har en 3 ounce servering af oksekød oksefilet 26 gram protein. Den samme servering af kylling bryst har den samme mængde protein. Der er 22 g i en 3 ounce servering af laks. Den samme servering af Tyrkiet har 25 g protein, mens en identisk servering af tun har 23 g protein.

Nødder

Nødder er en fantastisk kilde til protein for dem, der ikke ønsker at øge deres kød indtag. En servering af peanuts (1 ounce) har 8 g protein. Cashewnødder og valnødder er også gode kilder til protein. Halvdelen af en kop af cashewnødder har 10 g protein. Den samme servering af valnødder har også 10 g protein.

Mejeri

Mejeriprodukter er højt proteinindhold på grund af deres mælk base. En kop mælk har 8 g protein. En 1 ounce servering af cheddar ost har ca. 8 g protein. Hytteost er den bedste kilde til protein, når at betragte mejeriprodukter, som halvdelen af en kop har 14 g protein. Æg og yoghurt er også gode kilder til protein. Et medium æg har 6 g protein. En 8 ounce servering af en fedtfattig yoghurt produkt har 13 g.

Andre

Der er andre kilder til protein, der er naturligt og sundt. Soja har altid været kendt for at være høj i protein. En halv kop af sojabønner har 15 g protein, mens halvdelen af en kop af tofu har 10 g protein. Der er nogle grøntsager, der har høj protein tæller så godt. En halv kop servering af sorte bønner har 8 g protein, mens den samme servering af linser har 9 g. Der er 5 g protein i en en-kop servering af broccoli.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com