Hvordan til at håndtere Stress

10/05/2012 by admin

Alle oplever stress i deres liv og vi alle reagerer forskelligt til forskellige typer af stress eller stressende omstændigheder. Den mere viden, værktøjer og færdigheder, vi har for forståelse stress og de forskellige coping strategier-the bedre kvaliteten af vores liv og vores sundhed. Stress kan være kortvarig (akut) eller langsigtede (kroniske). Denne artikel vil give nogle tips og råd om, hvordan til at håndtere stress.

Instruktioner

• Kortsigtede (akut) stress er normalt forårsaget af en midlertidig situation eller følelser, der kan løses hurtigt, for eksempel, låsning bilnøgler i bilen eller vente i lange linjer. Selv om de stressende følelser kan være meget intens, forsvinder de normalt efter kort tid.

• Langsigtede (kroniske) stress er konstant, ubarmhjertige pres, der kan vare i måneder eller år. Mange situationer eller betingelser kan forårsage kronisk stress. Type A personligheder eller højtryks livsstil kan være vigtige faktorer i forårsager kronisk stress. Nogle mennesker får så vant til stress at de selv ikke kan genkende det længere. Kronisk stress disponerer personer for en højere risiko for depression, psykisk sygdom, forhøjet blodtryk og forskellige andre medicinske tilstande.

• At styre din stress ved at identificere kilderne, anerkende deres reaktioner på stress og ændre din adfærd. Hensyntagen stress management klasser eller omlægning dit arbejde og personlige liv kan være en start til at reducere stress. At have en støttende netværk af venner, familie og fagfolk kan også være nyttige i at hjælpe med at reducere stress.

• Lære og forstå dine reaktioner og adfærd som følge af stress. Det er så vigtigt at genkende din egen stress profil og forstå din krop og reaktioner på stress. Kroppen reagerer på visse fysiske måder at understrege, for eksempel, symptomer som mavesmerter, hurtige hjerteslag, muskelspændinger og hovedpine er almindelige klager.

• Identificere store stressfaktorer forårsager problemerne. At kende stressfaktorer vil hjælpe dig med at finde måder at håndtere stress. Følelse hjælpeløse er et tegn på kronisk stress. Du kan føle sig overvældet og udmattet og at du har ingen kontrol over dit liv. Hvis venstre ukontrolleret kan det føre til depression. Find måder at fjerne stressfaktorer og tale med din læge eller en rådgiver til at hjælpe dig med at klare din depression.

• Ændre din reaktion på stress er et kraftfuldt værktøj til styring af stress. At have realistiske forventninger og forstå hvad du kan og ikke vil hjælpe dig slippe af stressende måder at tænke og ændre din reaktion på stress. Organisation og planlægning forud for tid er måder at hjælpe med at håndtere stress. Fleksibiliteten og tålmodighed er nøglen til at reducere stress. Også, at sætte alting i perspektiv wil bidrage til at reducere angst og sttress.

• Reducer stress ved at indarbejde fysisk aktivitet som udøver, gåture, udspænding og vejrtrækning teknikker til din daglige tidsplan. Lære afspændingsteknikker, såsom dyb vejrtrækning vil også øge kvaliteten af dit liv og være et nyttigt redskab til håndtering af stress lindre spændinger og beroligende sindet, således at du føler dig mere centreret og koncentreret.

• Tager tid til dig selv eller en ferie er vigtig for sind, krop og ånd. Gøre tid for hvile og rekreation. Få nok af den og behandle dig selv. Har sjov og latter i dit liv. Humor er en stor form for terapi for at reducere stress og mindsker risikoen for sygdom og sygdom.

Tips & advarsler

  • Ikke tage stress på folk du støder på i offentligheden, børn, dyr, familie, venner eller på arbejdspladsen. Tænker positivt og lære stresshåndtering teknikker og færdigheder vil føre til en positiv, produktive og sundt liv.
  • Få støtte og hjælp, hvis du føler dig overvældet af stress-niveau i dit liv. Ikke ty til midlertidige løsninger til at skjule eller reducere stress med alkohol, narkotika eller ved at ignorere problemet.
  • Aldrig køre en bil, når du er vred eller stresset.
  • Denne artikel er ikke en erstatning for at søge lægehjælp fra din læge eller sundhedsmedarbejder.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com