Hvad er faren ved at tage glucosamin Chondroitin?

11/02/2012 by admin

Hvad er faren ved at tage glucosamin Chondroitin?

Mange mennesker tilføje glucosamin chondroitin til deres kost som et ernæringstilskud og til at lindre gigt smerter. Som et supplement overvåge FDA ikke dens effekt eller bivirkninger. Før du tager glucosamin chondroitin, lære om de mulige farlige bivirkninger.

Gastrointestinale gener

Et almindeligt rapporterede bivirkning af at tage glucosamin chondroitin er gastrointestinale gener, herunder mavepine, diarré, fordøjelsesbesvær og halsbrand. Disse bivirkninger er reversible ved stoppe tillægget og er stærkt faldt ved at tage glucosamin chondroitin med mad eller et måltid.

Allergisk reaktion

Mennesker, der er allergiske over for skaldyr kan have følsomhed over for glucosamin chondroitin, da den er lavet fra de hårde skaller af havdyr som krabber, hummere og rejer. Der er modstridende rapporter om glucosamin chondroitin allergisk potentiale. Skaldyr allergiske reaktioner er fra proteiner og glucosamin chondroitin er lavet af kulhydrater. Konsultere en læge anbefales før du tager glucosamin chondroitin, hvis du har et skaldyr allergi.

Højt blodtryk

Hvis du har forhøjet blodtryk, tage hjertemedicin eller har hjertesygdomme, konsultere din læge før du tager glucosamin chondroitin, da det er høj i natrium. Fordelene ved stigende glucosamin chondroitin kan ikke opvejer de potentielle skader i markant øge dit blodtryk.

Lægemiddelinteraktioner

At tage glucosamin chondroitin med medicin for mavesår eller diuretika kan øge risikoen for gastrointestinale gener. Som med al medicin, konsultere din læge før du tager nogen ernæringstilskud, når du er på ordineret medicin eller har en sygdomstilstand.

Gravide eller ammende, børn

Da glucosamin chondroitin i USA er klassificeret som et ernæringstilskud, ikke som en recepter medicin, FDA ikke regulere eller teste sin sikkerhed til gravide eller ammende kvinder, eller deres babyer. Glucosamin chondroitin anbefales, ikke for børn, da det ikke er blevet testet på børn for sikkerhed.

Sikker eller fidus

Mens mange mennesker tage glucosamin regelmæssigt, på verdensplan, er der mange undersøgelser behandler over det. Nogle undersøgelser siger, at glucosamin chondroitin ikke virkelig hjælpe helbrede eller lindre smerter, og er bare en anden fidus rettet mod ældre borgere. Men mange mennesker tager dette ernæringstilskud regelmæssigt og hævder det lindrer deres smerte. Fordi dette supplement ikke er reguleret af FDA, er køb med omhu, fra et velrenommeret kilde, at forsikre, at produktet, du køber faktisk glucosamin chondroitin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com